Σοβαρό πρόβλημα στον Πανθρακικό! Δεν βρίσκει αντιπάλους για να παίξει φιλικά…

 

Σοβαρό πρόβλημα αντιμετωπίζει ο Πανθρακικός μετά την αναβολή του πρωταθλήματος της Football League, την ώρα που έχει ξεκινήσει κανονικά τόσο αυτό της Super League όσο και εκείνο της Γ’ Εθνικής.

Το πρόβλημα έγκειται στο γεγονός ότι και λόγω της γεωγραφικής του θέσης, δεν βρίσκει ομάδες για να παίξει φιλικά μαζί τους. Όπως είχε αναφέρει το ThrakiSportS, η αναβολή είχε φέρει προφορική συμφωνία με τον Πανσερραϊκό για νέο μεταξύ των δύο ομάδων παιχνίδι αυτό το Σαββατοκύριακο, αυτή τη φορά στις Σέρρες, σύμφωνα με λεγόμενα του προπονητή του Πανσερραϊκού. Ωστόσο τελικά η συμφωνία φαίνεται ότι έμεινε στα… λόγια και έτσι ο Πανθρακικός θα πορευθεί χωρίς φιλικό (καί) αυτήν την εβδομάδα, αφού αντίπαλος δεν βρέθηκε.

Πρόβλημα όμως δημιουργείται και με την επόμενη. Όπως είχε γράψει το ThrakiSportS, μια αξιόλογη λύση άκουγε στο όνομα Νέστος Χρυσούπολης, που θα έχει την παράλλη Κυριακή ρεπό από το πρόγραμμα της Γ’ Εθνικής. Ωστόσο αυτήν την σκέψη που φαίνεται ότι είχαν στον Πανθρακικό έσπευσαν και την έκαναν πράξη, όπως αποδεικνύεται, στον Πανσερραϊκό. Όπως λοιπόν έγινε γνωστό, κλείστηκε για το άλλο Σαββατοκύριακο φιλικό ανάμεσα σε Νέστο και Πανσερραϊκό – και έτσι μένει ο Πανθρακικός να αναζητεί πάλι αντίπαλο, προφανώς προς Θεσσαλονίκη (Αρη, Αγροτικό Αστέρα) ή και πιο κάτω (Αιγινιακό), εκτός εαν αγωνιστεί μεσοβδόμαδα με κάποια άλλη ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί σε σχέση με τον Πανσερραϊκό ότι άγνωστοι μπήκαν στο δημοτικό στάδιο Σερρών και έκλεψαν 70 ζευγάρια ποδοσφαιρικά παπούτσια, αθλητικό αθλητικό και προσωπικά αντικείμενα των παικτών! Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι ποδοσφαιριστές να μην έχουν ούτε παπούτσια για προπόνηση την Πέμπτη! Έτσι έκαναν μόνο κάποια τρεξίματα και ασκήσεις. Την Παρασκευή (23/9) αναμένεται να γίνει η παραλαβή των παπουτσιών και να γίνει ξανά κανονική προπόνηση.

Σε σχέση με τον Πανθρακικό, με απογευματινή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο συνεχίστηκε την Πέμπτη η προετοιμασία, χωρίς να παρατηρούνται (τουλάχιστον για την ώρα) τέτοια προβλήματα στην Κομοτηνή. Το πρόγραμμα, για τους αθλητές του Πανθρακικού, ξεκίνησε με προθέρμανση και δουλειά στο passing game κι έπειτα περιλάμβανε παιχνίδια σε ζώνες και παιχνίδια τακτικής, υπό τις οδηγίες του προπονητικού επιτελείου.

Το ευχάριστο για τον Κώστα Ανυφαντάκη είναι πως έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του πλην του νεαρού Φουρκάν, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Απογευματινή θα είναι και η προπόνηση της Παρασκευής (23/9), η οποία προγραμματίστηκε για τις 17.00.