Στα άκρα η κόντρα ΕΚΑΣΑΜΑΘ-Διαιτητών! Ορίζει κανονικά αγώνες η Ένωση, επιμένει στην αποχή ο ΣΔΚ Θράκης

Στα άκρα βρίσκεται πλέον η κόντρα ανάμεσα σε ΕΚΑΣΑΜΑΘ και ΣΔΚ Θράκης και απ’ ότι φαίνεται οι αγώνες που είναι να οριστούν οι διαιτητές του Συνδέσμου Διαιτητών της Θράκης είναι στον αέρα.

Το Σαββατοκύριακο ξεκινάνε τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα παίδων και εφήβων και η Ένωση αναμένεται να ορίσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου κανονικά διαιτητές για τις αναμετρήσεις. Όμως ο ΣΔΚ Θράκης έχει καταστήσει σαφές πως εάν δεν συγκροτηθεί η ΚΕΔ σύμφωνα με τον Αθλητικό Νόμο 2725/99 και τον Κανονισμό Διαιτησίας της ΕΟΚ, τότε δεν θα αποδεχτεί ορισμό από την Κ.Ε.Δ. / Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ. στους αγώνες Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της Τοπικής Ένωσης (Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ.) την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, μέχρι συγκροτήσεως νόμιμα στελεχωμένης Κ.Ε.Δ.

Ήδη τα μέλη του Συνδέσμου είναι ενήμερα και εκτιμάται πως σχεδόν κανένας διαιτητής δεν θα κατέβει να αγωνιστεί στους αγώνες που θα οριστεί. Έτσι οι αγώνες των ομάδων της Θράκης αναμένεται να μην διεξαχθούν, ενώ αντίθετα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα από τους διαιτητές των Συνδέσμων Δράμας-Καβάλας και Σερρών.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΔΚ ΘΡΑΚΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΕΔ ΤΗΣ ΕΚΑΣΑΜΑΘ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ