Συνάντηση Εβριτών στην Αμβέρσα! Ο Αλεξανδρουπολίτης της Μόνιμης Αντιπροσωπίας που επισκέφθηκε στην Εθνική

 

Η άφιξη της Εθνικής Ομάδας Ανδρών στο Βέλγιο για το δεύτερο τουρνουά της προκριματικής φάσης του Ευρωβόλεϊ έκρυβε και εκπλήξεις για τους Εβρίτες της αποστολής. Στο ξενοδοχείο της Αμβέρσας που κατέλυσε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα εμφανίστηκε ένα πρόσωπο ιδιαίτερα γνωστό και αγαπητό στην Αλεξανδρούπολη.

Ο λόγος για τον Βασίλη Κάλφα, ο οποίος είναι εδώ και δύο δεκαετίες υπάλληλος στην Μόνη Διπλωματική Αντιπροσωπία της Ελλάδας στις Βρυξέλλες. Ο ερχομός της Εθνικής Ομάδας και κυρίως συμπατριωτών του από τον Έβρο, τον έκανε να σπεύσει στο ξενοδοχείο, να συναντήσει τους Ανδρέα Ανδρεάδη και Ραφαήλ Κουμεντάκη και να θυμηθεί παλιές καλές στιγμές, που και ο ίδιος (ως Εβρίτης) έπαιζε βόλεϊ.

Η φωτογραφία ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αργά το βράδυ της Τετάρτης και ήδη έχει πραγματοποιηθεί ένας μικρός χαμός από likes και σχόλια στην πρωτεύουσα του Έβρου. Πλέον όμως η προσοχή όλων στρέφεται στα τρία κρίσιμα ματς της Παρασκευής, του Σαββάτου και της Κυριακής που θα κρίνουν και την πρόκριση στην τελική φάση.

Σε αυτά όλοι θα τα δώσουν όλα. Οι Κουμεντάκης και Ανδρεάδης μαζί με τους συμπαίκτες τους στον αγωνιστικό χώρο, ο Βασίλης Κάλφας και μαζί αρκετοί ακόμα Έλληνες που θα σπεύσουν να υποστηρίξουν την Εθνική Ομάδα, ανάμεσά τους ουκ ολίγοι Εβρίτες, από την εξέδρα…