«Κλείδωσε» η εκλογή του Κώστα Μαρτινίδη στο νέο ΔΣ του ΣΕΓΑΣ! «Μάχη» ψήφο-ψήφο και από τον Κώστα Πατερόπουλο…

 

Ώρα αρχαιρεσιών σε λιγότερο από 48 ώρες για τον ΣΕΓΑΣ και μόλις 2-3 θέσεις από ότι φαίνεται έχουν μείνει ακόμη ανοιχτές και παίζουν για το ποιoς θα τις καταλάβει. Παναγόπουλος και Σεβαστής κατά 90% κατέληξαν στα ονόματα που θα στηριχθούν το Σάββατο στην διαδικασία των εκλογών και το βέβαιο είναι πως θα έχουμε από πέντε έως και επτά νέα πρόσωπα στο διοικητικό σχήμα που θα προκύψει.

Παναγόπουλος και Σεβαστής είναι δεδομένο πως θα εκλεγούν πανηγυρικά για να συνεχίσουν ως πρόεδρος και γενικός γραμματέας, καθώς δεν θα διεκδικήσει κάποιος άλλος αυτούς τους ρόλους και όπως μάλιστα φέρεται να είπαν σε ιδιωτικές συζητήσεις που είχαν, αυτή θα είναι πιθανότατα και η τελευταία τους θητεία στην ηγεσία της ομοσπονδίας.

Όπως έχει γράψει από την περασμένη εβδομάδα το ThrakiSportS, υπάρχουν δύο υποψηφιότητες από την Θράκη. Η μία είναι του Κώστα Πατερόπουλου από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και η άλλη του Κώστα Μαρτινίδη, που έχει δηλωθεί από τον Ρήσο Κομοτηνής.

Όπως μάλιστα αναφέρει σε ρεπορτάζ που αναρτήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο Sportsfeed, η υποψηφιότητα Μαρτινίδη είναι ανάμεσα στα πέντε νέα πρόσωπα που αναμένεται να εκλεγούν στο νέο ΔΣ του ΣΕΓΑΣ. Μάλιστα το δημοσίευμα αναφέρει ότι «αναμφίβολα θα προσδώσει κι άλλο κύρος στην ομοσπονδία, αλλά και ουσία εφόσον στηριχθεί».

Υπενθυμίζεται ότι ο Κώστας Μαρτινίδης είναι πρώην αθλητής αλλά και πρώην προπονητής του επί κοντώ, ο οποίος είναι άριστος γνώστης του αθλητισμού και πολύ περισσότερο, είναι καθηγητής των ΤΕΦΑΑ στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Κομοτηνής. «Πρόκειται για μία υποψηφιότητα έκπληξη από μία ανεξάρτητη και καθαρή φωνή του χώρου, ο οποίος επιπλέον θα μπορέσει να καλύψει και ένα μεγάλο κενό εκπροσώπησης που υπάρχει σε όλη την Θράκη», αναφέρει το δημοσίευμα.

Φυσικά και η Θράκη χρειάζεται μια τέτοια φωνή, όπως καλό θα ήταν να υπάρξει και η φωνή του Κώστα Πατερόπουλου στο νέο ΔΣ έτσι ώστε από εκεί που δεν είχαμε καμία, να αποκτήσουμε δύο στην αρχαιότερη ομοσπονδία της χώρας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πέραν του Μαρτινίδη, στο νέο ΔΣ του ΣΕΓΑΣ θα εισέλθουν ο κοσμήτορας των ΤΕΦΑΑ στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Σπύρος Κέλλης, ο γενικός γραμματέας του ΑΟ Μυκόνου Δημήτρης Πάππας, ο Βασίλης Φίλιππας που είναι γενικός αρχηγός στίβου του ΓΣ Κηφισιάς και η Παρασκευή Παχατουρίδου, έφορος στίβου του Ποσειδώνα Λουτρακίου, μία κίνηση που παραπέμπει και στην ενίσχυση της γυναικείας παρουσίας στα διοικητικά δρώμενα της ομοσπονδίας, ενώ σοβαρότατες είναι οι πιθανότητες να έχουμε την εκλογή στο ΔΣ του ΣΕΓΑΣ άλλης μίας γυναικείας υποψηφιότητας, της Δήμητρας Τσούκα από τη Νεάπολη Χαλκίδας.

Στη φωτογραφία, ο Κώστας Μαρτινίδης (αριστερά) με τον φοιτητή του στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Κώστα Λαγιοκάπα (δεξιά), παλιό αθλητή δρόμων ταχύτητας και εμποδίων του ΓΣ Δεσκάτης.