Δύο υποψηφιότητες από τους συλλόγους της Θράκης στις εκλογές του Σαββάτου για την Ομοσπονδία Ποδηλασίας

 

Οι Παναγιώτης Πριστούρης και Βασίλης Διαμαντόπουλος είναι οι επικεφαλής των δύο ψηφοδελτίων στις εκλογές τις Ομοσπονδίας Ποδηλασίας που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο και στις οποίες θα έχουμε αλλαγή φρουράς, αφού θέτει μεν υποψηφιότητα για το ΔΣ αλλά όχι και για πρόεδρος ο απερχόμενος Αθανάσιος Τερζής.

Το ενδιαφέρο όμως είναι ότι με ένα από αυτά έχουμε και δύο υποψηφιότητες από την Θράκη. Ο λόγος για τον έφορο αγωνιστικού του Πήγασου Ξάνθης Βασίλη Ποιμενίδη που είναι υποψήφιος για τακτικό μέλος του ΔΣ και τον πρόεδρο του Θράκα Ιππέα Κομοτηνής Κυριάκο Γκογκότση που είναι υποψήφιος για αναπληρωματικό μέλος. Αμφότεροι κατεβαίνουν με το ψηφοδέλτιο Πριστούρη.

Ο Πριστούρης, που σήμερα εκτελεί χρέη ταμία στην ομοσπονδία, είναι επικεφαλής του συνδυασμού «Ποδηλατική αναγέννηση» στο οποίο μεταξύ άλλων συμμετέχει ο σημερινός πρόεδρος της ΕΟΠ Θανάσης Τερζής, ο γενικός γραμματέας Επαμεινώνδας Σαρρής και ο ειδικός γραμματέας Νικόλαος Λέμης.

Από την άλλη ο Διαμαντόπουλος είναι γενικός γραμματέας του ΠΟ Πατρών και στο ψηφοδέλτιο της «Ποδηλασίας ξανά» έχουν συνταχθεί μεταξύ άλλων οι Σάββας Τσοπούρογλου, Θανάσης Τζήμας και Γιάννης Κοπανάκης. Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στα γραφεία της ΕΟΠ στο ΟΑΚΑ στις 11:00 το πρωί. Αναλυτικά τα δύο ψηφοδέλτια έχουν ως εξής;

1

2

45