Η ανάμνηση του Ντέμη από την επικότερη στιγμή του στην ΑΕΚ, τέτοια μέρα το 1997

 

Ήταν 22 Σεπτεμβρίου του 1997. Η ΑΕΚ έπαιζε με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Ένα παιχνίδι μονόλογος γα τον Ολυμπιακό. Εχανε τη μία ευκαιρία πίσω από την άλλη, αλλά δεν μπορούσε να νικήσει τον Ηλία Ατματσίδη.

Και ξάφνου σε μια αντεπίθεση, ο Ντέμης ξεχύνεται και βάζει γκολ. Το γκολ της ζωής του, το σημαντικότερο όπως ο ίδιος είπε, στην καριέρα του στην ΑΕΚ. Ενα γκολ που βέβαια δεν θα είχε αξία αν δεν είχε κατεβάσει τα ρολά και ο Ατματσίδης.

Είναι η ίδια μέρα που ο τότε τερματοφύλακας της ΑΕΚ έκανε την επική δήλωση  ότι ήρωας δεν είναι ο ίδιος, αλλά ο Κολοκοτρώνης και ο Καραϊσκάκης.

Η 22η Σεπτεμβρίου είναι μια ημερομηνία που μένει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό. Όχι μόνο των φίλων της ΑΕΚ, αλλά και του Ντέμη Νικολαΐδη. Και αυτήν την στιγμή ο Ντέμης την θυμήθηκε στο facebook με δυο αναρτήσεις στην διάρκεια της ημέρας.

Αρχικά έβαλε από το πρωί την συγκεκριμένη φωτογραφία. Αλλά λίγο πριν τα μεσάνυχτα ανέβασε και το απόσπασμα όπου έκανε λόγο για την ιο ευτυχισμένη στιγμή του με τα κιτρινόμαυρα, όπως παραδέχθηκε ο ίδιος στην εκπομπή «Legend Stories». Δείτε το βίντεο…