Κλήθηκε ξανά στην Εθνική Μαυριτανίας ο Κασά Καμαρά και θα απουσιάσει πέντε μέρες από την Ξάνθη

 

Στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας τους κλήθηκε για άλλη μία φορά ο αμυντικός μέσος της Ξάνθης Κασά Καμαρά. Ο παίκτης από την Μαυριτανία θα βρίσκεται στις υποχρεώσεις της ομάδας του από τις 4 έως τις 8 Οκτωβρίου και συνακόλουθα θα απουσιάσει ένα πενθήμερο από την Ξάνθη.

Ωστόσο αυτό θα είναι και το διάστημα διακοπής του πρωταθλήματος, αφού τότε θα έχει υποχρεώσεις και η Εθνική Ελλάδος (7 Οκτωβρίου είναι προγραμματισμένος ο αγώνας με την Κύπρο για τα προκριματικά του Μουντιάλ).

Κατά τα άλλα, η Ξάνθη συνεχίζει την προετοιμασία της για την επόμενη αγωνιστική  και το δεύτερο εκτός έδρας παιχνίδι του φετινού πρωταθλήματος, αυτήν την φορά με τον άλλον δικέφαλο, τον ΠΑΟΚ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του έδωσαν τις οδηγίες τους κατά την διάρκεια των πρωινών ασκήσεων τακτικής ζητώντας αποτελεσματικότητα από τους ποδοσφαιριστές τους.

Ο Χαμζά Γιουνές ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπισε και τέθηκε στην διάθεση του προπονητή, ενώ καλύτερα αισθάνθηκε ο Αριστοτέλης Κολλαράς μετά την ίωση που είχε και μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα. Ατομικό ακολούθησε ο Δήμος Μπαξεβανίδης.