Football League: H αναβολή φέρνει νέο φιλικό του Πανθρακικού με τον Πανσερραϊκό

 

Η αναβολή του πρωταθλήματος πιθανότατα για δυο βδομάδες φέρνει αλλαγές στο πρόγραμμα προετοιμασίας των ομάδων της Football League όπως και του Πανθρακικού με αποτέλεσμα να ψάχνουν ξαφνικά αντιπάλους για φιλικούς αγώνες.

Μάλιστα το γεγονός ότι ξεκίνησαν και τα πρωταθλήματα της Super League και της Γ’ Εθνικής δυσκολεύει την εύρεση αξιόλογου αντιπαλου οπότε οι επιλογές περιορίζονται μόνο με ομάδες της ίδιας κατηγορίας.

Έτσι ο Πανθρακικός συμφώνησε προφορικά, σύμφωνα με τον προπονητή του Πανσερραϊκού Παναγιώτη Διλμπέρη, να αγωνιστεί στις Σέρρες αυτή τη φορά με τα “λιοντάρια” στη ρεβανς του 0-1 στις 10 του Σεπτέμβρη στο ΔΑΚ Κομοτηνής.

Πιθανότατα εαν το πρωτάθλημα αρχίσει μετα από ημέρες, ο Κώστας Ανυφαντάκης θα ζητήσει νέο φιλικό στην πρόβα τζενεράλε των πρασίνων για τον αγώνα με την Σπάρτη του Δημήτρη Σιώπη στην Λακωνία.

Επειδή ωστόσο πλην του Πανσερραϊκού, του Άρη, του Αγροτικού Αστέρα και του Αιγινιακού, από την Μακεδονια και Θράκη δεν υπαρχουν άλλες ομάδες, ίσως ο Πανθρακικός αντιμετωπίσει τον δυνατό και φέτος Νέστο Χρυσούπολης που θα κάνει το ρεπό του για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.