Ανακοινώθηκε το πρόγραμμά της άφιξης των Παραολυμπιονικών Μιχαλεντζάκη και Καρυπίδη στο αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολης!

 

Η ελληνική αποστολή στους 15ους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντς Τζανέιρο φτάνει νωρίς το απόγευμα στην Αθήνα, η μεγάλη γιορτή για την άφιξή τους θα διοργανωθεί στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», άλλη πτήση για την άνοδο στην Αλεξανδρούπολη εντός της ημέρας δεν υπάρχει και έτσι το ρεπορτάζ του ThrakiSportS επιβεβαιώνεται.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η άφιξη του χρυσού παραολυμπιονίκη Δήμου Μιχαλεντζάκη και του πέμπτου παραολυμπιονίκη Δημήτρη Καρυπίδη προγραμματίζεται για το απόγευμα της Τετάρτης. Θα πάρουν την πτήση των Ολυμπιακών Αερογραμμών που αναχωρεί από την Αθήνα λίγο μετά τις 4.40 το απόγευμα και λίγο πριν τις έξι θα φτάσουν στο αεροδρόμιο «Δημόκριτος». Στις 5.50μμ για την ακρίβεια.

Εκεί θα οργανωθεί η πρώτη μεγάλη υποδοχή, αλλά ειδικά για τον Μιχαλεντζάκη θα ακολουθήσει και δεύτερη στην πόλη του, τις Φέρες, λόγο μετά. Όπως έχει αναφέρει το ThrakiSportS, στο αεροδρόμιο αναμένεται να σπεύσουν οι φυσικά συγγενείς, φίλοι, οι σύλλοιγοί τους (Ομιλος Φιλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης και Ηρόδικος Κομοτηνής) αλλά και φυσικά οι τοπικές, πολιτικές και όχι μόνο, αρχές. Κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες ίσως καθοριστούν το βράδυ, μετά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης.

ΤΟ (ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΜΙΧΑΛΕΝΤΖΑΚΗ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:
Ώρα 18:00 Άφιξη στον Αερολιμένα Δημόκριτος-Επίσημη υποδοχή.
Ώρα 18:30 Αναχώρηση από το Αεροδρόμιο.
Ώρα 18:45 Άφιξη στον Δορίσκο-Υποδοχή.
Ώρα 19:00 Αναχώρηση για Φέρες.
Ώρα 19:10 Άφιξη στις Φέρες – Στάση στον Άγιο Αλέξανδρο, τον ενοριακό ναό του Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη.
Ώρα 19:20 Άφιξη στην Παλιά είσοδο των Φερών – Επίσημη Υποδοχή στις Φέρες.
Ώρα 19:40 Υποδοχή από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ.κ. Άνθιμο του Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη στο Προσκυνηματικό Κέντρο των απανταχού Θρακών, την Παναγία Κοσμοσώτειρα.
Ώρα 20:00 Άφιξη του Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη στην Κεντρική πλατεία των Φερών στη διασταύρωση των οδών 50ου Συντάγματος και 28ης Οκτωβρίου. Θα ακολουθήσουν χαιρετισμοί από τον Αντιδήμαρχο των Φερών κ. Γκότση Νικόλαο και από τον π. Καβαλιώτη Απόστολο και θα γίνει απονομή αναμνηστικών.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα προβάλλεται Video με στιγμές από τη διαδρομή και τις επιτυχίες και του Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη στις πισίνες. Καλούμε όλους τους πολίτες να παρευρεθούν στην τελετή υποδοχής.
Ο Αντιδήμαρχος Φερών & Πρωτογενούς Τομέα
Γκότσης Νικόλαος.