Έκλεισαν οι συμμετοχές στα 10χλμ του Run Greece στην Αλεξανδρούπολη! Τελευταίες θέσεις για 5χλμ και παιδικό αγώνα…

 

Εκπληκτική ανταπόκριση από τους δρομείς για την συμμετοχή τους στο μεγαλύτερο δρομικό γεγονός στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, που θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή στην Αλεξανδρούπολη και δεν είναι άλλο από το Run Greece!

Καθώς απομένει λιγότερο από μία εβδομάδα πριν τον αγώνα, το βράδυ της Δευτέρας έκλεισαν οι συμμετοχές στα 10 χιλιόμετρα, πιάνοντας το όριο των 500 δρομέων.

Το “κλείσιμο” αγώνα, συμβαίνει πρώτη φορά στον αγώνα της πρωτεύουσας του Έβρου. Η εντυπωσιακή αυτή ανταπόκριση των δρομέων δείχνει την ανάπτυξη του δρομικού κινήματος που έχει επέλθει στη χώρα μας με την αξιοπιστία και τα υψηλά στάνταρντ της διοργάνωσης που τηρεί και επιβάλλει ο ΣΕΓΑΣ και η οργανωτική επιτροπή του αγώνα.

Οι συμμετοχές προέρχονται από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, κατά βάση όμως από την περιοχή μας. «Με στόχο την ασφάλεια, αξιοπιστία, ποιότητα και σεβασμό σε αυτό το ξεχωριστό αθλητικό γεγονός, ανταποδίδεται η εμπιστοσύνη προς τους 3000 και πλέον δρομείς του αγώνα», επισημαίνει σχετική ανακοίνωση της Οργανωτικής Επιτροπής.

Για τον αγώνα δρόμου των 5χλμ καθώς και για τα 600μ παιδιών, υπάρχουν ακόμη κάποιες κενές θέσεις, με τις εγγραφές να ολοκληρώνονται σύμφωνα με την προκήρυξη το βράδυ της Τρίτης (20/9). Ωστόσο, σε περίπτωση που δεν συμπληρωθούν οι 1.900 θέσεις στα 5χλμ και οι 700 στον παιδικό αγώνα, τότε οι εγγραφές κατ’ εξαίρεση θα συνεχισθούν και την Τετάρτη (21/9).