Πάει Spetses Mini Marathon με την Wind Running Team ο Μάρκος Γκούρλιας μετά το Run Greece της Αλεξανδρούπολης

 

Το κορυφαίο αθλητικό τριήμερο του Οκτωβρίου, το Spetses mini Marathon, έρχεται για 6η χρονιά υπό την αιγίδα του Δήμου Σπετσών, του Ε.Ο.Τ και τη στήριξη της Wind.

Το νησί του Αργοσαρωνικού αναμένεται και φέτος να πλημμυρίσει θετική ενέργεια και πολλά χαμόγελα, με συμμετέχοντες όλων των ηλικιών σε δρομικά, κολυμβητικά αγωνίσματα ακόμα και δυνατότητα συμμετοχής σε δραστηριότητα SUP (Stand Up Paddle). Ως γνωστόν, είναι από τα κορυφαία γεγονότα που από την πρώτη στιγμή έχει αγκαλιάσει άτομα με αναπηρία από τον Σύλλογο “Περπατώ”.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, για πρώτη φορά φέτος, οι πρωταθλητές – μέλη της Εθνικής Ομάδας και πρεσβευτές της Wind Running Team, Κώστας Γκελαούζος, Μάρκος Γκούρλιας Αναστασία Μαρινάκου, Μάγδα Γαζέα, και Γιώργος Διαλεκτός θα δώσουν το «παρών» ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο τον παλμό του τριημέρου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γκούρλιας ανήκει στο δυναμικό του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και θα βρεθεί στις Σπέτσες αφού πρώτα, στα τέλη της τρέχουσας εβδομάδας, βρεθεί στην πρωτεύουσα του Έβρου για το Run Greece της Αλεξανδρούπολης, όπου και πάλι μέγας χορηγός είναι η Wind. Στη διάρκεια της σεζόν κατέκτησε 4 Πανελλήνια μετάλλια ενώ έλαβε μέρος και σε 2 σημαντικές διεθνής διοργανώσεις. Στο μίτινγκ της Μπρατισλάβα τον Ιανουάριο 2016 ήταν 3ος στα 1.500 μ. Τον Φεβρουάριο 2016, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε Ανώμαλο έδαφος στο Μαρκόπουλο, κέρδισε με διαφορά την 1η θέση στα 8χλμ Ανδρών Β για δεύτερη συνεχή χρονιά. Κατέκτησε την 2η θέση στα 10.000μ τον Μάιο 2016 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10.000μ στο στάδιο Ολυμπιονικών των Μεγάρων και την 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην Πάτρα στα 5.000μ τον Ιούνιο 2016. Συμμετείχε επίσης στο 16ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην πόλη Μπίντγκος στην Πολωνία. Η φετινή διοργάνωση ήταν η δεύτερη μεγαλύτερη μετά τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο σε παγκόσμιο επίπεδο. Το παγκόσμιο πρωτάθλημα έχει μεγάλη απήχηση στο χώρο του στίβου στο οποίο παίρνουν μέρος 3.000 αθλητές και αθλήτριες από 160 χώρες. Ο Μάρκος κατέλαβε την 23η θέση στα 10.000μ.

Οι συμμετέχοντες – φίλοι δρομείς του φετινού Spetses Mini Marathon, θα απολαύσουν μια διαφορετική εμπειρία στους αγώνες των 5χλμ., 10χλμ και 25χλμ καθώς θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν δίπλα-δίπλα με τους πρωταθλητές μας, εξασφαλίζοντας τον χρόνο – στόχο που επιθυμούν να τερματίσουν.

Με την WIND Running Team θα λάβουν μέρος επίσης σε όλα τα αγωνίσματα του 3ημέρου, εργαζόμενοι, συνεργάτες και φίλοι της εταιρίας. Παράλληλα, η WIND προσφέρει στη διοργάνωση τις Τηλεπικοινωνιακές της υπηρεσίες για την άρτια και ομαλή διεξαγωγή του πλούσιου προγράμματος αγώνων και εκδηλώσεων.

Η WIND ωστόσο βρίσκεται σταθερά όλο τον χρόνο στο νησί, προσφέροντας στους Σπετσιώτες το δίκτυο οπτικών ινών της αλλά και τις υπηρεσίες της Triple Play, καλύπτοντας τις ανάγκες επικοινωνίας των κατοίκων μέσα και έξω από το σπίτι με κινητό, σταθερό και Internet, σε ένα ανταγωνιστικό πακέτο.

Η WIND Running Team στα Social Media

Επισκεφθείτε τις σελίδες της ομάδας της WIND στα Social Media για να μαθαίνετε νέα από αγώνες που λαμβάνει μέρος η ομάδα, διαγωνισμούς, δωρεάν συμμετοχές, ταξίδια σε πόλεις σε όλη την Ελλάδα, μοναδικές φωτογραφίες και video και ιδέες για το τρέξιμο, όχι μόνο ως τρόπο ζωής αλλά και ως όχημα κοινωνικής αλληλεγγύης.

www.facebook.com/windrunningteam

www.instagram.com/windrunningteam_gr

www.youtube.com/user/WINDnetwork