Κατεβάζει ομάδα στην Β’ Εθνική Ανδρών αλλά και στην Α2 Γυναικών ο ΑΣ Δημοκρίτειο Κομοτηνής

 

Μετά από δύο χρόνια απουσίας, ανασυστάθηκε τμήμα χάντμπολ στην Κομοτηνή. Με την πρωτοβουλία του προπονητή, Ιορδάνη Γιαννακού, τη στήριξη ιδιωτών, αλλά πάρα πολλά εμπόδια, ο «ΑΣ Δημοκρίτειο» επιστρέφει. Μάλιστα, με χρώματα το άσπρο και το μπλε, θα δώσει το αγωνιστικό παρών όχι μόνο στο ανδρικό αλλά και στο γυναικείο πρωτάθλημα.

Η Κομοτηνή είχε μείνει αρκετά πίσω στο χάντμπολ, σε σχέση με τους δύο άλλους νομούς της Θράκης που έχουν την Ασπίδα στην Ξάνθη και τους Κύκλωπες στην Αλεξανδρούπολη, ωστόσο το νεοσύστατο τμήμα θα προσπαθήσει να ξαναβάλει την Κομοτηνή στον σχετικό χάρτη.

18 άνδρες και ισάριθμες γυναίκες απαρτίζουν αυτήν την στιγμή το έμψυχο δυναμικό του συλλόγου, όπως επισημαίνει η εφημερίδα “Χρόνος” της Κομοτηνής, η οποία δημοσιεύει και την σχετική φωτογραφία. Τα πρωταθλήματα ξεκινούν το Νοέμβριο, ενώ οι αγώνες θα διεξάγονται στο κλειστό γυμναστήριο του ΤΕΦΑΑ στην Πανεπιστημιούπολη.

Το γυναικείο τμήμα θα λάβει μέρος στον βόρειο όμιλο της Α2 Κατηγορίας όπου έχουν μέχρι στιγμής δηλώσει συμμετοχή οι: Δράμα ’86, Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης, Ολυμπιακή Ακαδημία Δράμας και όπως προαναφέρθηκε ο ΑΣ Δημοκρίτειο.

Οι άνδρες θα συμμετάσχουν στον βόρειο όμιλο της Β’ Εθνικής όπου μέχρι στιγμής έχουν δηλωθεί οι: Ασπίδα Ξάνθης, Ολυμπιακή Ακαδημία Δράμας, Πανσερραϊκός και φυσικά ο ΑΣ Δημοκρίτειο.