Ικανοποίηση στον Πήγασο Ξάνθης από την επίσκεψη του προέδρου της Ομοσπονδίας Ποδηλασίας στην πόλη

 

Απόλυτη ικανοποίηση υπάρχει στον Ποδηλατικός Σύλλογος Ξάνθης «Ο Πήγασος» για την αποδοχή της πρόσκλησης που είχε απευθύνει στον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας Αθανάσιο Τερζή, τις συναντήσεις που είχε αυτός με τους τοπικούς άρχοντες και τα αποτελέσματά τους.

Όπως είναι γνωστό, ο Πήγασος από κοινού με την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας έχει καταρχήν αποφασιστεί να συνδιοργανώσουν από κοινού για την επόμενη αγωνιστική χρονιά του 2017, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου, Αντοχής και Χρονομέτρου, Ανδρών και Γυναικών.

«Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Θανάσης Τερζής είχε την ευκαιρία να πληροφορηθεί από πρώτο χέρι την εδώ και πολλά χρόνια πολυδιάστατη δράση του Πήγασου τόσο σε τοπικό όσο και σε περιφερειακό επίπεδο, καθώς λειτουργεί σαν μια πλατφόρμα πάνω στην οποία δημιουργείται ένας πολύ παραγωγικός ποδηλατικός βιότοπος», επισημαίνουν από τον Ξανθιώτικο σύλλογο.

Όπως προσθέτουν, «ιδιαίτερα μάλιστα, ο Πήγασος τον ενημέρωσε και για τα ποδηλατικά δρώμενα και τις εξελίξεις στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, καθώς και για τα “περίεργα συλλογικά κατορθώματα” που λαμβάνουν χώρα τελευταία στην ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας και Θράκης από τους σχετικούς διαχειριστές».

Ο πρόεδρος Θανάσης Τερζής μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Πήγασο Ξάνθης λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είμαστε περήφανοι που έχουμε την αρωγή του σωματείου Πήγασου Ξάνθης, ενός σωματείου που έχει επιδείξει τα τελευταία χρόνια μεγάλη ανάπτυξη και σε επίπεδο ανδρών-γυναικών και σε επίπεδο ακαδημιών και είναι για το λόγο αυτό άξιο συγχαρητηρίων».