Απίστευτο σενάριο με Ουζουνίδη, Ελευθερόπουλο και … Χάβο προκαλεί η απόλυση του Δέλλα!

 

Ο Τραϊανός Δέλλας είναι ο πρώτος προπονητής της φετινής Σούπερ Λίγκας που απομακρύνεται από τον πάγκο της ομάδας του και η εξέλιξη αυτή έχει δημιουργήσει ένα απίστευτο σενάριο.

Ο Ατρόμητος βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Δέλλα και ο Ουζουνίδης φέρεται να είναι ο πρώτος υποψήφιος για να αναλάβει τον πάγκο των Περιστεριωτών.

Χωρίς να επιβεβαιώνεται τίποτα επίσημα, αλλά με βάση τα σενάρια που κυκλοφορούν από το βράδυ της Κυριακής το μέλλον του Ουζουνίδη δεν αποκλείεται να κριθεί σήμερα μετά το τέλος της αναμέτρησης του Αστέρα με τον ΠΑΟΚ στην Τρίπολη.

Η ήττα του Αστέρα από τον ΠΑΟΚ με 1-2 ίσως αποτελέσει το κύκνειο άσμα του Μάκη Χάβου από την Τρίπολη και ίσως το όνομα του Ουζουνίδη θα «παίξει» αυτόματα και για τους Αρκάδες.

Στην περίπτωση που ο Ουζουνίδης καταλήξει στον Αστέρα και όχι στον Ατρόμητο, τότε οι Περιστεριώτες θα αναγκαστούν να στραφούν σε άλλες περιπτώσεις. Ένα από τα ονόματα που κυκλοφορούν ελεύθερα στην αγορά είναι αυτό του Δημήτρη Ελευθερόπουλου ωστόσο είναι πολύ πιθανό, ο Ατρόμητος να εξετάσει και το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Χάβο. Ίδωμεν…