Γ’ Εθνική: Όσα έγιναν στην πολύτιμη ισοπαλία της Δόξας Προσκυνητών με την Δόξα Δράμας

 

Τον πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα πήρε η Δόξα Προσκυνητών, η οποία ήρθε ισόπαλη 0-0 με τη Δόξα Δράμας στο ΔΑΚ Κομοτηνής.

Η ομάδα των Προσκυνητών παρότι πιέστηκε από την ομάδα της Δράμας, μπόρεσε να σταματήσει τις επιθετικές εξάρσεις των φιλοξενουμένων, ενώ είχε και τις δικές της πολύ καλές ευκαιρίες στο παιχνίδι για να πετύχει κάποιο τέρμα.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά κακό, με τη Δόξα να έχει την κατοχή της μπάλας, χωρίς όμως να μπορεί όμως να φτάσει με ορθόδοξο τρόπο στα καρέ του Περτσά. Στη μοναδική πολύ καλή στιγμή για την ομάδα της Δράμας στο πρώτο μέρος το σουτ του Καρλόπουλου από το ύψος της μεγάλης περιοχής πέρασε ακριβώς δίπλα από το δεξί δοκάρι του Περτσά.

Όσες συγκινήσεις και ευκαιρίες δεν μας χάρισε το πρώτο ημίχρονο μας τις έδωσε το δεύτερο. Η Δόξς μπήκε καλύτερα στο πρώτο δεκάλεπτο και είχε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες με τον Εμρέ Μεμέτ για να πετύχει κάποιο γκολ. Αρχικά στο 54΄ ο μεσοεπιθετικός των Προσκυνητών σούταρε έξω από τη μεγάλη περιοχή, με τον Σικαλία να μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια. Ένα λεπτό μετά ο ίδιος παίκτης είδε τον τερματοφύλακα της Δράμας έξω από την περιοχή του και προσπάθησε από τα 40 μέτρα να τον κρεμάσει, με τον Σικαλιά να προλαβαίνει τελευταία στιγμή και να διώχνει σε κόρνερ.

Από εκεί και μετά η Δόξα Δράμας ανέβασε την απόδοση της, βοηθούμενη και με τις αλλαγές που έκανε ο Κώστας Βασιλακάκης και στο 64΄ έχασε μία πολύ μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Ο Σουάνης έδωσε στον Καρλόπουλο και αυτός βρήκε με τη μία μόνο τον Ίγκορ μέσα στη μικρή περιοχή. Ο τελευταίος πλάσαρε, είδε όμως τον Κελεσίδη να σώζει κυριολεκτικά την ομάδα των Προσκυνητών, διώχνοντας την μπάλα πάνω στη γραμμή. Στο 68΄ από μπαλιά του Βάσκου, ο Εμρέ Μεμέτ σούταρε από καλή θέση με τον Σικαλία να μπλοκάρει.

Από εκείνο το σημείο και μετά η πίεση της ομάδας της Δράμας αυξήθηκε, με τους Προσκύνητές να αμύνονται και να έχουν σαν στόχο την αντεπίθεση. Στο 75΄ ο Ίγκορ έπιασε την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι, με τον Περτσά να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια. Στο 79΄ ο Σουάνης έπιασε ένα βολ πλανέ από πολύ πλεονεκτική θέση μέσα από τη μεγάλη περιοχή, όμως η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ. Ο ίδιος παίκτης είχε και την τελευταία καλή στιγμή στο παιχνίδι στο 85΄΄, όμως η μπάλα στο σουτ που έκανε και πάλι από καλή θέση πέρασε και πάλι άουτ.

ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ  (Κλειτσιώτης): Περτσάς, Σιδηρόπουλος (93΄ Δημητριάδης), Κελεσίδης, Λειβαδιώτης, Λεφής, Τρίχας, Εμρέ Μεμέτ (81΄ Θωμάς), Δραγανίδης, Βάσκος, Κλης, Γιαννακιτσίδης (86΄ Μόσχος).

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Βασιλακάκης): Σικαλιάς, Ρεβυθόπουλος, Κουρτεσιώτης, Γκαρακλίδης, Σουάνης, Πινδώνης, Καρλόπουλος, Δουμάνης (65΄ Ντος Σάντος), Μαρκόπουλος (52΄ Ίγκορ),Ολίσε (72΄ Γαϊδαρτζής), Παπαζαχαρίας.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΛΥΨΕ LIVE ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΟ THRAKISPORTS ME ENA ΚΛΙΚ ΕΔΩ