Φιλική ισοπαλία ανάμεσα σε Εθνικό Αλεξανδρούπολης και Έβρο Σουφλίου που ξύπνησε μνήμες Γ’ Εθνικής

 

Ισόπαλες 2-2 αναδείχθηκαν ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης και ο Έβρος Σουφλίου σε φιλική αναμέτρηση που έδωσαν το απόγευμα της Κυριακής στο Στάδιο «Φώτης Κοσμάς» και έφερε αντιμέτωπες τις δυο μέχρι πέρυσι εκπροσώπους του ποδοσφαίρου του νομού στα εθνικά πρωταθλήματα, που όμως φέτος θα είναι αντίπαλες στο τοπικό.

Το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο, με τους προπονητές των δύο ομάδων να δοκιμάζουν σχήματα και να έχουν πολλούς νέους παίκτες, σε σχέση με τα ρόστερ της περσινής σεζόν. Σχετικά νωρίς στην αναμέτρηση προηγήθηκε ο Εθνικός με γκολ του Γιώργου Κυριζάκη, ο οποίος ήταν και αυτός που ισοφάρισε λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, διαμορφώνοντας το τελικό (όπως αποδείχθηκε) αποτέλεσμα.

Ενδιαμέσως ο Έβρος Σουφλίου είχε καταφέρει αρχικά να ισοφαρίσει με τον Κλέαρχο Ζάχο, ενώ το προσωρινό προβάδισμα στους περσινούς κυπελλούχους του νομού έδωσε ο Αλέξανδρος Κουρουδης, ο οποίος και σκόραρε το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα του Έβρου Σουφλίου. Στο δεύτερο ημίχρονο κυρίως παίχτηκε παιχνίδι κέντρου, με τις δυο ομάδες να φτάνουν μεν μπροστά στις δυο εστίες αλλά να μην τα καταφέρνουν.