ΕΠΣ Θράκης: Αποσύρεται από τον θεσμό του Κυπέλλου η ΑΕΚ Κομοτηνής

 

Πιο εύκολα από ό,τι περίμενε θα προκριθεί στην επόμενη φάση ο ΑΠΣ Δοκός. Ο προγραμματισμένος για το απόγευμα αγώνας με την ΑΕ Κομοτηνής στο γήπεδο των Αγίων Θεοδώρων δεν θα διεξαχθεί αφού η ΑΕΚ απέσυρε την συμμετοχή της.

Όπως αποκάλυψε πριν λίγες ημέρες το ThrakiSportS, η ΑΕ Κομοτηνής απελευθέρωσε όλους τους παίκτες της και δεν είχε πρόθεση φέτος να κατέβει στο πρωτάθλημα, ωστόσο την τελευταία στιγμή υπήρξε συμφωνία με την ακαδημία του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων.

Κάπως έτσι, η ΑΕ Κομοτηνής δήλωσε συμμετοχή ως ποδοσφαιρική έκφραση της συγκεκριμένης ακαδημίας, που ανήκει στο δίκτυο της ΠΑΕ ΑΕΚ. Ωστόσο το γεγονός ότι δεν έχουν γίνει πολλές προπονήσεις λόγω και της δήλωσης συμμετοχής την τελευταία στιγμή, οδήγησαν την ομάδα να αποσύρει την συμμετοχή από το Κύπελλο ΕΠΣ Θράκης για να αποφευχθούν τραυματισμοί.

Η ΑΕ Κομοτηνής θα λάβει κανονικά μέρος πάντως στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας ΕΠΣ Θράκης, που ξεκινά σε δύο εβδομάδες από σήμερα. Στην φωτογραφία, η ενδεκάδα της ΑΕ Κομοτηνής από παλιότερη σεζόν, που όπως έχει προαναφερθεί δεν θα έχει την παραμικρή σχέση με την ομάδα που θα κατέβει φέτος από τον ιστορικό σύλλογο…

ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ