Οι δηλώσεις των παικτών της Ξάνθης μετά την ήττα από τον Πανιώνιο

 

Μετά το τελευταίο σφύριγμα του αγώνα ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Πανιώνιο, οι κάμερες της Nova απέσπασαν λίγα λόγια από μερικούς εκ των πρωταγωνιστών του σαββατιάτικου αγώνα.

«Ήταν μια δεύτερη συνεχομενη κακή εμφάνιση για την ομάδα μας, νομίζω ότι ακόμα δεν έχουμε βρει αυτό που θέλουμε να δείξουμε φέτος», είπε εμφανώς απογοητευμένος  ο Θανάσης Παπαγεωργίου.

«Δουλέψαμε όλη τη βδομάδα πάνω σε αυτό το παιχνίδι, αλλά όταν δέχεσαι δύο γκολ τόσο γρήγορα σε ένα παιχνίδι, όλα σου τα σχέδια εξανεμίζονται», σχολίασε από την πλευρά του ο Αντώνης Ράνος.

Από την πλευρά των νικητών, ο Ρισβάνης που πέτυχε και το δεύτερο γκολ της αναμέτρησης, σχολίασε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε να μη δεχτούμε γκολ, κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό για τα εκτός έδρας ματς, και βλέπουμε επίσης ότι έχουμε ένα πολύ ποιοτικό σύνολο και είμαστε πολύ δεμένοι παίζοντας ο ένας για τον άλλο».

Όσο για τον Κόρμπο, σχολίασε σε σχέση με την φετινή προσπάθεια του Πανιωνίου: «Καλοί παίκτες φύγανε και καλοί παίκτες ήρθανε. Η ομάδα έχει κορμό από πέρυσι, και είμαστε οικογένεια. Ακόμα και οι παίκτες που είναι ξένοι, έχουν ενσωματωθεί για τα καλά στην ομάδα. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».