Το deal της χρονιάς στην Κομοτηνή! Ανακοινώθηκε τεράστια μεταγραφή του Κίμωνα Λεχούδη από τον ΓΑΣ στην τοπική ΑΕΚ!!!

 

Μια μεταγραφή που είναι αλήθεια ότι φημολογούνταν από καιρό και είναι σίγουρο ότι θα συζητηθεί όσο καμία στην Κομοτηνή, ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου.

Ο Κίμωνας Λεχούδης, ένας παίκτης – σύμβολο για το μπάσκετ της Κομοτηνής και βασικά για την ομάδα του ΓΑΣ, παίρνει μεταγραφή στην άλλη μεγάλη ομάδα της πόλης και αντίπαλο του ΓΑΣ στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, την ΑΕΚ!

Είναι προφανές ότι η μετακίνηση γίνεται μέσα σε κλίμα συναίνεσης, αφού για να πραγματοποιηθεί απαιτούνταν η συμφωνία και του ΓΑΣ που είχε το δελτίο του παίκτη. Μετά τα παρατράγουδα του καλοκαιριού, όταν οι δύο σύλλογοι έφτασαν μια ανάσα από την συγχώνευση, έχει γίνει αντιληπτό ότι μόνο μέσα από την συνεργασία μπορεί να πάει το μπάσκετ της Κομοτηνής μπροστά.

Στο κλίμα αυτό, ο Λεχούδης με συμφωνία και των δύο ομάδων μετακινείται από τον ΓΑΣ Κομοτηνή στην ΑΕ Κομοτηνής και δεν αποκλείεται μάλιστα να κάνει το ντεμπούτο του με τα κιτρινόμαυρα χρώματα στο τουρνουά «Γιάννης Καρυώτης» αυτό το Σαββατοκύριακο.

Υπενθυμίζεται ότι σε αυτό το τουρνουά ενώνονται και οι τέσσερις ομάδες της Κομοτηνής (ΑΕΚ, ΓΑΣ, Αίας και Δημοκρίτειο) για να τιμήσουν τη μνήμη του νεαρού καλαθοσφαιριστή που έχασε την ζωή του τόσο άδικα το περσινό καλοκαίρι.

Σε αντάλλαγμα, μεταξύ άλλων, η ΑΕ Κομοτηνής παραχώρησε στον ΓΑΣ τον Γιώργο Καναρά ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείεται να ακολουθήσει ένας ακόμα παίκτης το δρομολόγιο από τΗΝ ΑΕΚ στον ΓΑΣ. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕ Κομοτηνής αναφέρει τα εξής:

Το τμήμα μπάσκετ της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Κίμωνα Λεχούδη, τον οποίο και υποδέχεται στην οικογένεια της Α.Ε. Κομοτηνής

Ευχαριστούμε τους ανθρώπους του ΓΑΣ ¨Κομοτηνή” για την παραχώρηση του αθλητή, που αποδεικνύει πως οι σχέσεις μεταξύ των δυο συλλόγων παραμένουν σε καλό επίπεδο.

Ευχαριστούμε τέλος τον Γιώργο Καναρά, για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία με την φανέλα του ΓΑΣ