ΕΠΣ Θράκης: Η επανίδρυση της Ροδόπης Μεσούνης οδήγησε στον τέλος τον ΑΟ Φαναρίου

 

Μετά από αρκετά χρόνια, η Ροδόπη Μεσούνης επανασυστάθηκε, πρόλαβε τις προθεσμίες, αναγνωρίστηκε από το Πρωτοδικείο και θα λάβει μέρος κανονικά στις διοργανώσεις της ΕΠΣ Θράκης.

Πρόκειται ουσιαστικά για την ομάδα της Ακαδημίας Λύκοι του Νίκου Ιωσηφίδη, που διαχειρίζεται τις παλιές της εγκαταστάσεις (αυτές που προ 15ετίας είχαν δημιουργήσει οι Μαρίνος Ουζουνίδης και Πάνος Γκουτσίδης).

Ο Ιωσηφίδης την περασμένη σεζόν είχε συνεργασία με το Φανάρι, στο οποίο διοχέτευε παίκτες της ακαδημίας του για να αποκτούν αγωνιστικές εμπειρίες. Μετά ωστόσο από αυτήν την εξέλιξη, ουσιαστικά το Φανάρι έμεινε χωρίς παίκτες.

Το αποτέλεσμα είναι ναι μεν να εμφανίστηκε στο προσκήνιο η Ροδόπη Μεσούνης, ωστόσο εξαφανίστηκε ο ΑΟ Φαναρίου που δεν δήλωσε συμμετοχή, καθώς άλλο τα 10 χιλιόμετρα που απέχει η Μεσούνη από την Κομοτηνή και σαφώς περισσότερα τα 30 που απέχει το Φανάρι.

Πάντως, ότι πέρα από την Ροδόπη Μεσούνης που ουσιαστικά αποτελεί έκφραση της Ακαδημίας Λύκοι, στο πρωτάθλημα ανδρών της ΕΠΣ Θράκης θα δούμε φέτος για πρώτη φορά νεαρούς παίκτες από άλλες τρεις ακαδημίες: των Αγίων Θεοδώρων του δικτύου της ΠΑΕ ΑΕΚ μέσω της ΑΕ Κομοτηνής (θυμηθείτε με ένα κλικ ΕΔΩ), του Πανθρακικού που επίσης κατέβασε ομάδα (θυμηθείτε το ρεπορτάζ με ένα κλικ ΕΔΩ) και φυσικά του ΠΑΟΚ Κομοτηνής.