Αποδοκιμασίες στον Λουτσέσκου μετά το τέλος του αγώνα, απογοήτευση στον κόσμο της Ξάνθης

 

Τις αποδοκιμασίες μερίδας του κόσμου της Ξάνθης γνώρισε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο ο προπονητής της θρακιώτικης ομάδας Ραζβάν Λουτσέσκου.

Πρόκειται για κάτι μάλλον πρωτόγνωρο και ασυνήθιστο, καθώς ο ρουμάνος τεχνικός μέχρι σήμερα έχαιρε της απεριόριστης εκτίμησης από τους φιλάθλους. Ωστόσο η ήττα και κυρίως η κακή εμφάνιση οδήγησε μερίδα του κόσμου, έστω και χλιαρά, να τον αποδοκιμάσει, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο και ήδη σχολιάζεται.

Τις αποδοκιμασίες του (λίγου, αυτό πρέπει να τονιστεί καθώς οι εξέδρες ήταν άδειες) κόσμου που βρέθηκε στο Xanthi FC Arena γνώρισαν και παίκτες της ομάδας, κυρίως ο Θοδωρής Βασιλακάκης στην χαμένη του ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο. Βέβαια, έτσι είναι οι οπαδοί. Την μία σε αποθεώνουν, την άλλη σε αποδοκιμάζουν.

Ωστόσο αυτό που είναι αλήθεια, είναι ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου μέχρι στιγμής δεν είχε μπει στο επίκεντρο της κριτικής. Και δείχνει να μπήκε πολύ νωρίς και για τα καλά, στην τελευταία του σεζόν στην Ξάνθη, όπως ο ίδιος έχει προαναγγείλει. Έστω και αν οι αποδοκιμασίες ήταν χλιαρές και από λίγους. Τυγχάνει να είναι όμως από αυτούς τους λίγους που εξακολουθούν να πηγαίνουν στα Πηγάδια…