Στα ίδια (ξανθιώτικα) μέρη «ξαναβρέθηκαν» Λουτσιάνο, Τζάτζος και Μαρτσέλο!

 

Όπως μαρτυρά και τίτλος, οι δύο παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, με παρέα τον τρίτο επίσης παλαίμαχο αλλά και τωρινό βοηθό προπονητή της Ξάνθης, βρέθηκαν για άλλη μια φορά σε γνωστά «λημέρια».

Μπορεί ο καθένας να έχεις τις δικές του υποχρεώσεις και τη δική του δουλειά πλέον, μπορεί να μη μένουν όλοι μόνιμα στη Ξάνθη, παρ’όλα αυτά, όμως Μάκης Τζάτζος, Βεριντιάνο Μαρτσέλο  και Λουτσιάνο Ντε Σόουζα πάντα έβρισκαν (και όπως αποδεικνύεται εξακολουθούν να βρίσκουν) τον τρόπο να ξεκλέβουν λίγο χρόνο από το πρόγραμμα τους και να βγαίνουν για ένα καφεδάκι.

Οι τρεις παίκτες γνωρίζονται από την κοινή τους θητεία στην Θρακιώτικη ομάδα, έστω και αν ο «Λούτσι» ήρθε πιο αργά από τους άλλους δύο στην ομάδα, αλλά το ότι αυτός και ο Μαρτσέλο έχουν την ίδια καταγωγή σίγουρα τους βοήθησε να κρατήσουν επαφή όλα αυτά τα χρόνια αφ’ότου χώρισαν οι δρόμοι τους. Άλλωστε μαζί έχουν ταξιδέψει και σε διάφορα καμπς, όπως τον Μάιο του 2015 (θυμηθείτε με ένα κλικ ΕΔΩ και ΕΔΩ)

Κάπως έτσι αυτή η παρέα, που κάποιες φορές έχει και ως τέταρτο μέλος της τον Ζήση Βρύζα, κάνει «συχνά-πυκνά» την εμφάνισή της στην πόλη της Ξάνθης και φροντίζει σχεδόν πάντα να συμπέσει με κάποιον εντός έδρας αγώνα της παλιάς τους ομάδας! Κάτι μας λέει, πως και το μεσημέρι του Σαββάτου θα τους πετύχουμε στο Xanthi FC Arena όπου θα ανοίξει η αυλαία της 4ης αγωνιστικής με τον αγώνα Ξάνθη – Πανιώνιος (16:00, LIVE από το ThrakiSportS).