Photos: 60 κλικ από τον θρίαμβο του Μιχαλεντζάκη, την απονομή και τα πανηγύρια στο Ρίο ντε Τζανέιρο

 

Ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης στέφθηκε χρυσός παραολυμπιονίκης, οι Θρακιώτες φίλαθλοι φουσκώνουμε από υπερηφάνεια και ειδικά εμείς στο ThrakiSportS διπλά, γιατί πέρυσι η συντακτική του ομάδα και εσείς, οι αναγνώστες, είχατε αναδείξει τον Εβρίτη κολυμβητή κορυφαίο αθλητή της Θράκης για το 2015 – πριν από αυτήν την επιτυχία που αναμφισβήτητα συνιστά μια από τις μεγαλύτερες του θρακιώτικου αθλητισμού τα τελευταία χρόνια.

Το ThrakiSportS εξασφάλισε και σας παρουσιάζει ένα πλουσιότατο φωτορεπορτάζ από τον αγώνα, την ελληνική εξέδρα, καρέ – καρέ την απονομή αλλά και τα πανηγύρια που ακολούθησαν στους διαδρόμους του ολυμπιακού κολυμβητηρίου του Ρίο αμέσως μετά τον αγώνα του.

Προέρχονται από τρεις πηγές. Πρώτον, τον Νίκο Καρανικόλα, τον μοναδικό Έλληνα φωτογράφο που είναι στο Ρίο για τους Παραολυμπιακούς, Θρακιώτη στην καταγωγή, μέρος της δουλειάς του οποίου από την Βραζιλία μπορείτε να αναζητήσετε στο www.rawimages.gr. Δεύτερον, το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, που είναι το μόνο ελληνικό μέσο ενημέρωσης με απεσταλμένο στο Ρίο για τους Παραολυμπιακούς. Τρίτον, την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή. Απολαύστε…