ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Το έριξαν στο… κολύμπι στην Φιλία Ορεστιάδας

 

Η επιτυχία του Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη φαίνεται ότι εμπνέει όλους τους Εβρίτες. Έτσι, ακόμα και ο Γ.Σ. Φιλία Ορεστιάδας που είναι ομάδα μπάσκετ, πριν λίγες μέρες ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον Ν.Ο. Πρωτέα Ορεστιάδας για διάστημα δύο εβδομάδων!

Όλα αυτά, στα πλαίσια της προετοιμασίας του ανδρικού τμήματος για την αγωνιστική περίοδο 2016-17. Πιο συγκεκριμένα, οι Αθλητές του συλλόγου κατά τη διάρκεια της τρίτης και της τέταρτης εβδομάδας της προετοιμασίας συμμετέχουν σε πρόγραμμα εκγύμνασης στο κολυμβητήριο της πόλης υπό τις οδηγίες του προπονητή του Ν.Ο. Πρωτέα Γιάννη Ζελεσκίδη με στόχο τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει κυρίως ασκήσεις αντοχής και δύναμης που στόχο έχουν τη βελτιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών κατά τη διάρκεια της σεζόν με διαφορετικό τρόπο προσέγγισης σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

«Ευχαριστούμε το Ν.Ο. Πρωτέα για τη συνεργασία και ελπίζουμε σε συνέχιση των καλών σχέσεων που ανέπτυξαν οι δύο σύλλογοι μέσα από κοινές δραστηριότητες στο μέλλον», επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η Φιλία Ορεστιάδας.