Βραβεύει Κατραντζή, Μπανιώτη και όλους τους Έλληνες αθλητές των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο η ΕΟΕ

 

Μπορεί η Προεδρία της Δημοκρατίας να περιορίστηκε στο να τιμήσει μόνον όσους κατέλαβαν θέσεις ολυμπιονικών (μέχρι την όγδοη δηλαδή), αλλά ο Ξανθιώτης κολυμβητής Χρήστος Κατραντζής και ο Κομοτηναίος άλτης του ύψους Κώστας Μπανιώτης θα βραβευθούν την Δευτέρα από την ΕΟΕ παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Όπως ανακοινώθηκε, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή θα τιμήσει όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που εκπροσώπησαν τη χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Ρίο 2016» και έκαναν όλους τους Έλληνες υπερήφανους, με τις σπουδαίες επιτυχίες και την άψογη συμπεριφορά τους στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση. Όπως πολλές φορές έχει αναφέρει το ThrakiSportS, η πρώτη και μεγάλη επιτυχία ήταν η παρουσία στο Ρίο.

Η λαμπρή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στο Ζάππειο Μέγαρο, στις 19:00 και θα την τιμήσει με την παρουσία του, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.
Όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες θα βραβευθούν ενώ παράλληλα, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος, θα παρουσιάσει τις προτάσεις του, προκειμένου η έξοχη εμφάνιση της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 να έχει συνέχεια και μετά από τέσσερα χρόνια στο Τόκιο.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου. Το ThrakiSportS ως ένα από τα ελάχιστα μέσα ενημέρωσης της χώρας που βρέθηκαν με αποστολή στο Ρίο έχει λάβει ειδική πρόσκληση από την ΕΟΕ και φυσικά θα καλύψει αυτήν την βράβευση, με την οποία θα κλείσει και ο κύκλος των αφιερωμάτων του στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο.