Κλείνει με επιτελική θέση στο κανάλι του Μαρινάκη ο Νίκος Χατζηνικολάου

 

Σχεδόν κλεισμένη πρέπει να θεωρείται η συμφωνία του δημοσιογράφου Νίκου Χατζηνικολάου με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ώστε να αναλάβει ισχυρό ρόλο στο νέο κανάλι του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου ήταν από τους πρώτους στόχους του Βαγγέλη Μαρινάκη για να στελεχώσει την δημοσιογραφική ομάδα του νέου τηλεοπτικού σταθμού του, και οι δεδομένα καλές σχέσεις που έχουν οι δύο άνδρες εδώ και χρόνια, τους έχουν φέρει πολύ κοντά στη συμφωνία.

Όπως είχε εξηγήσει ο ίδιος ο δημοσιογράφος την περίοδο της δημοπράτησης των αδειών, το συμβόλαιο του με το Star εκπνέει σε τρεις μήνες και ως εκ τούτου, είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί. Ετσι και αλλιώς αποφάσισε να φύγει από το κανάλι τρεις μήνες νωρίτερα.

Άγνωστη παραμένει, πάντως, η στάση της οικογένειας Βαρδινογιάννη και σε αυτή την υπόθεση αλλά και γενικώς στα τηλεοπτικά δρώμενα μετά τη μη κατοχύρωση άδειας. Πολλοί λένε πάντως ότι ενδέχεται τελικά η πλευρά Μαρινάκη να προσεγγίσει την πλευρά Βαρδινογιάννη και να αναλάβει την συνέχεια του Star…