Ξεκίνησε προπονήσεις το τμήμα μπάντμιντον του ΑΣ Δημοκρίτειο Κομοτηνής

 

Συμπληρώνονται δύο εβδομάδες από την έναρξη των προπονήσεων του τμήματος μπάντμιντον του Α.Σ. Δημοκρίτειο στο χώρο του μουσικού γυμνασίου Κομοτηνής.

Οι προσδοκίες είναι μεγάλες καθώς πέρσι σημειώθηκαν  σημαντικές επιτυχίες σε όλες τις κατηγορίες σε επίπεδο περιφέρειας όπως επίσης αθρόα ήταν και η συμμετοχή των αθλητών του τμήματος σε όλα τα πανελλήνια πρωταθλήματα.

Σημαντική ήταν η συμμετοχή με 7 αθλητές στο πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα στη Λιβαδειά με την κατάκτηση της 4ης θέσης στο διπλό εφήβων και η συμμετοχή με 14 αθλητές και αθλήτριες στο πανελλήνιο πρωτάθλημα βετεράνων στη Έδεσσα με 1 χρυσό, 1 ασημένιο και 2 χάλκινα μετάλλια!

Για τη φετινή χρονιά οι προσδοκίες είναι μεγαλύτερες με την εξασφάλιση της συμμετοχής αθλητών του συλλόγου για πρώτη φορά στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων που θα γίνει τέλος Οκτωβρίου στην Αλεξανδρούπολη και με στόχο την ακόμα μαζικότερη συμμετοχή σε πανελλήνιο  επίπεδο.

Οι προπονήσεις έχουν ξεκινήσει στο μουσικό γυμνάσιο κάθε Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή και  ώρες 16.00 – 17.30 για παιδιά σχολικής ηλικίας και αρχαρίους 17.30 – 19.00 για παιδιά γυμνασίου  (αγωνιστικό τμήμα). Επίσης λειτουργεί τμήμα ενηλίκων (αρχαρίων και αγωνιστικό) το οποίο προσωρινά θα προπονείται επίσης στο μουσικό  γυμνάσιο από 19.00 – 21.00 τις ίδιες μέρες, μέχρι να γίνει η μεταφορά μας στο κλειστό γυμναστήριο του Τ.Ε.Φ.Α.Α. στην Πανεπιστημιούπολη Κομοτηνής.

Πληροφορίες και εγγραφές κατά τις μέρες και ώρες των προπονήσεων στο χώρο του Μουσικού Γυμνασίου Κομοτηνής και στο τηλ. 6973234131 (προπονητής Χαράλαμπος Ιορδάνου) και στο facebook: Badminton Komothnhs.