Δοκίμασε και αποχώρησε με ενοχλήσεις ο Μπαξεβανίδης, ατομικό και ο Γιουνές

 

Μετά την τραυματική ήττα από την ΑΕΚ στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος, η Ξάνθη ξεκίνησε από την Τρίτη την προετοιμασία της για το δεύτερο παιχνίδι της φετινής Super League με αντίπαλο τον Πανιώνιο, ματς με το οποίο θα ανοίξει η αυλαία της 4ης αγωνιστικής στο Xanthi FC Arena το απόγευμα του Σαββάτου.

Τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές έχουν αφήσει πίσω τους το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ και επικεντρώνονται στην επόμενη αναμέτρηση, στην εντός έδρας πρεμιέρα της ομάδας. Πάντως, όπως είχε προϊδεάσει από το ΟΑΚΑ, Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανέλυσε το βίντεο από το παιχνίδι με την ΑΕΚ εστιάζοντας σε συγκεκριμένες φάσεις του αγώνα και κυρίως στην αμυντική λειτουργία της ομάδας.

Ασκήσεις προθέρμανσης περιελάμβανε το πρώτο σκέλος της προπόνησης, και στην συνέχεια κατοχής μπάλας  και τακτική. Ο Γουάλας συνέχισε να προπονείται σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Χαμζά Γιουνές, ενώ ο Δήμος Μπαξεβανίδης που δοκίμασε να μπει στο πρόγραμμα των συμπαικτών του, όμως αποχώρησε κατά τη διάρκεια της προπόνησης με ενοχλήσεις.