Ντοκουμέντο: Αλλάζει η μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ Πανθρακικός! Τα νέα ποσοστά Τζελέπη και Καραολάνη…

 

Σε αλλαγή προχωρά στην μετοχική της σύνθεση η ΠΑΕ Πανθρακικός. Η σημαντική αυτή είδηση προκύπτει από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, που συζήτησε την Τετάρτη τα νέα ποσοστά που θα έχουν στον σύλλογο οι δύο μεγαλομέτοχοι.

Η υπόθεση επρόκειτο να συζητηθεί την περασμένη εβδομάδα, αλλά αναβλήθηκε για την συνεδρίαση της 14ης Σεπτεμβρίου, όπως αναφέρθηκε και στο σχετικό δελτίο Τύπου. Σε αυτό περιλαμβάνονταν και τα νέα ποσοστά τα οποία θα κατέχουν στην ομάδα της Κομοτηνής οι δύο βασικοί μέτοχοι Τάσος Καραολάνης και Δημήτρης Τζελέπης.

Όπως έγινε γνωστό από το νεώτερο δελτίο Τύπου του υφυπουργείου Αθλητισμού, η αλλαγή στην μετοχική σύνθεση του Πανθρακικού έγινε αποδεκτή και χορηγείται η σχετική άδεια για να προχωρήσουν οι διαδικασίες.  Συγκεκριμένα ο Τάσος Καραολάνης εμφανίζεται να κατέχει ποσοστό 46,99% και ο Δημήτρης Τζελέπης 15,54%.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώτος, αν και κατέχει το πιο μεγάλο ποσοστό, δεν έχει αναλάβει τον παραμικρό διοικητικό ρόλο στην ΠΑΕ σε αντίθεση με τον δεύτερο που έχει τον τίτλο του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΠΑΕ Πανθρακικός.

Παρακάτω το έγγραφο της περασμένης εβδομάδας που αποκάλυπτε το θέμα, από την ίδια συνεδρίαση που αποφάσισε την μετονομασία της ΠΑΕ Ξάνθη αλλά και την χορήγηση άδειας στην συγκεκριμένη ομάδα όπως και σε μια σειρά από άλλες.

gga-panthrax