ΕΠΣ Ξάνθης: Μεταγραφικός αιφνιδιασμός από τον Εχίνο με Μπαϊρακταρίδη

 

Δεν φτάνει που ξεκίνησε δυναμικά το πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας ΕΠΣ Ξάνθης κερδίζοντας με 4-0 εκτός έδρας τον Άρη Πετεινού και φιγουράροντας στην κορυφή της βαθμολογίας.

Την Τρίτη (και… 13 Σεπτεμβρίου) η ομάδα του Εχίνου προχώρησε σε μια σημαντική μεταγραφική κίνηση, που ελπίζει να της φέρει γούρι αλλάζοντας πολλές ισορροπίες και δείχνοντας την πρόθεση των διοικούντων ττης να διεκδικήσουν φέτος το κάτι παραπάνω στο μεγάλο πρωτάθλημα της τοπικής Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων.

Πιο συγκεκριμένα, ο Εχίνος Σπορ απέκτησε τον Σάββα Μπαϊρακταρίδη από τον Αστέρα Μαγικού, ομάδα με την οποία είχε ξεκινήσει την σεζόν αγωνιζόμενος μάλιστα την Κυριακή στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στην ΑΕ Ξάνθης (θυμηθείτε το ρεπορτάζ με ένα κλικ ΕΔΩ) αλλά και σε δύο αναμετρήσεις του Κυπέλλου.

Ο Μπαϊρακταρίδης είχε πάει μάλιστα στο Μαγικό το καλοκαίρι, προερχόμενος από την Αναγέννηση Θαλασσιάς. Με την Θαλασσιά ο έμπειρος αμυντικός κατέκτησε πέρυσι το κύπελλο ΕΠΣ Ξάνθης, ενώ στην συνέχεια μετείχε και στην πρωταθλήτρια ομάδα που εκπροσώπησε τον Νομό αλλά και συνολικά το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της χώρας στο Regions’ Cup. Πιο πριν είχε στεφθεί δυο συνεχόμενες φορές πρωταθλητής με τον Άρη Αβάτου.