ΕΠΣ Έβρου: Πέντε μεταγραφικές προσθήκες στον νεοφώτιστο Ατρόμητο Ασπρονερίου

 

Στην ανακοίνωση πέντε μεταγραφών για την ενίσχυση του ρόστερ του προχώρησε ο Ατρόμητος Ασπρονερίου, που ανήλθε μέσα στο καλοκαίρι στην Α’ Κατηγορία ΕΠΣ Έβρου μετά την άρνηση της πρωταθλήτριας του κεντρικού ομίλου της Β’ Κατηγορίας Ένωσης Κυανής Ασβεστάδων να το πράξει.

Στην ομάδα του Ασπρονερίου ήδη έχουν ενσωματωθεί από την Ένωση Μεταξάδων Παλιουρίου οι Παναγιώτης Καμπουρούδης και Χρήστος Μπάτζιος, από την ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου Ροδόπης ο Γιάννης Δροσίδης, από την Κεσσάνη Ερασμίου Ξάνθης ο Ζώης Γιαννόπουλος, από την Δόξα Ελληνοχωρίου ο Γιώργος Παρασχούδης που επιστρέφει στην ομάδα όπως και ο Χρήστος Καραμανλής από την ΑΕ Καρωτής, που επιστρέφει στα γήπεδα μετά από σπουδές 3 ετών στην Βουλγαρία.

«Έπεται σημαντική μεταγραφική συνέχεια» επισημαίνει η σχετική ανακοίνωση του Ατρομήτου Ασπρονερίου που ξεκίνησε προετοιμασία από τις 17 Αυγούστου κρατώντας το σύνολο των παικτών της προηγούμενης χρονιάς και τον προπονητή Δημήτρη  Δελημπέη. Στόχος είναι μια αξιοπρεπής παρουσία στη μεγάλη κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου και φυσικά η παραμονή σε αυτήν.