Πέντε γκολ σε φιλικό προπόνησης του Ορφέα Ξάνθης με επίλεκτους από τα τμήματα υποδομής του ΑΟΞ

 

Πολλές φάσεις και πέντε γκολ είχε το φιλικό προετοιμασίας που έδωσε ο Ορφέας Ξάνθης με μια μεικτή ομάδα από τα Κ20 και Κ17 της Ξάνθης στά Πηγάδια.

Το φιλικό ήταν προπονητικού χαρακτήρα, προκειμένου να δοκιμαστούν κυρίως όσοι δεν πήραν χρόνο συμμετοχής στα επίσημα παιχνίδια του περασμένου Σαββατοκύριακου (χωρίς αυτό να είναι και… απαραίτητο).

Όπως επισημαίνει στην ηλεκτρονική της έκδοση η «Ξάνθη Sport» (από όπου και η φωτογραφία), οι Νέοι του ΑΟΞ κέρδισαν με 3-2 με τους Πεταλωτή, Κέβιν, Τζιβανόπουλο να σημειώνουν τα τέρματα των νικητών ενώ για τον Ορφέα σκόραρε και τις δύο φορές ο Νίκος Μελισσόπουλος, την πρώτη με πέναλτι.

Όσοι δεν αγωνίστηκαν στο προπονητικό φιλικό ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα προπόνησης, ενόψει της 2ης αγωνιστικής του προσεχούς Σαββατοκύριακου τόσο στην Γ’ Εθνική όσο και στα πρωταθλήματα Κ20 και Κ17 της Super League.

ΜΕΙΚΤΗ ΝΕΩΝ ΑΟΞ: Σαββίδης, Μολλά, Πεταλωτής, Σπιριντόνοφ, Καλαϊτζίδης, Κέβιν, Μίχος, Τενεκές, Τζιβανόπουλος, Χατζής και ένας παίκτης υπό δοκιμή, ενώ έπαιξαν και οι Εγιούπ και Σπυριδωνίδης.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Αθανασίου, Κούτρας, Δασκαλάκης, Βουλγαρίδης, Κατρανίτσας, Μυγγίδης, Κωτίδης, Μελισσόπουλος, Χαριτίδης, Τανζού, Χαραλαμπίδης, ενώ έπαιξαν κοι οι Οκάν, Ζυκοράρης, Κακουλίδης, Κοντογιαννίδης, Κωδωνάς.