Γ’ Εθνική: Κανονικά στο ΔΑΚ Κομοτηνής το μεγάλο παιχνίδι Δόξας Προσκυνητών – Δόξας Δράμας

 

Κανονικά στο ΔΑΚ Κομοτηνής θα γίνει την προσεχή Κυριακή το μεγάλο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής ανάμεσα σε Δόξα Προσκυνητών και Δόξα Δράμας.

Προσωρινά πήγε να δημιουργηθεί θέμα, όπως ανέφερε σε προηγούμενη ανάρτηση το ThrakiSportS, καθώς ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος της Football League θα πρέπει να γίνουν εργασίες στο χόρτο του γηπέδου.

Ωστόσο η καλή συνεργασία του Πανθρακικού και της Δόξας Προσκυνητών είχε ως αποτέλεσμα να βρεθεί η χρυσή τομή. Από την μεγάλη ομάδα της Κομοτηνής είδαν θετικά το αίτημα των περσινών πρωταθλητών της ΕΠΣ Θράκης.

Οι όποιες εργασίες θα γίνουν από βδομάδα και θα υπάρχει χρονικό διάστημα 15 ημερών μέχρι το πρώτο εντός έδρας ματς του Πανθρακικού, αφού οι Κομοτηναίοι ξεκινούν τον μαραθώνιο εκτός έδρας.

Παράλληλα η Δόξα Προσκυνητών τρίβει τα χέρια της, αφού θα έχει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει ως έδρα στο πρώτο ιστορικό εντός έδρας παιχνίδι της στην Γ’ Εθνική το μεγαλύτερο γήπεδο της Ροδόπης και μάλιστα απέναντι σε εμπορικό αντίπαλο όπως η Δόξα Δράμας, με την ειπρακτική επιτυχία να θεωρείται δεδομένη.