Γ’ Εθνική: Ιδανικό ντεμπούτο με γκολ νίκης για τον Θάνο Τοπούζη στην Κρήτη! Πέτυχε γκολ με… τακουνάκι (+video)

 

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις με τη νέα του ομάδα ο Θάνος Τοπούζης. Ο Εβρίτης ποδοσφαιριστής όχι απλά ξεκίνησε βασικός και αγωνίστηκε στο ματς της πρεμιέρας της Γ’ Εθνικής ανάμεσα στον Ερμή Ζωνιανών και την Θύελλα Ραφήνας για τον Δ’ Όμιλο της Γ’ Εθνικής, αλλά πέτυχε και το γκολ της νίκης για την ομάδα του.

Ήταν στο ημίωρο της αναμέτρησης όταν σε εκτέλεση φάουλ του Πασιαλή ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων Παπαδόπουλος απέκρουσε, όμως στην επαναφορά ο Τοπούζης βρήκε την μπάλα με… τακουνάκι και την έστειλε   στο βάθος της εστίας της ομάδας της Ραφήνας. Αυτό έμελλε τελικά να είναι το μοναδικό τέρμα του αγώνα, που τον έκρινε υπέρ της Κρητικής ομάδας.

Ο Θάνος Τοπούζης έχει καταγωγή από την Δαδιά Έβρου. Πήγε στον Ερμή Ζωνιανών μετά από μια ικανοποιητική σεζόν στον Αγροτικό Αστέρα την περσινή αγωνιστική περίοδο ενώ μέχρι πέρσι το καλοκαίρι αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τον Έβρο Σουφλίου, την μεγάλη ομάδα του τόπου καταγωγής του. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το όμορφο γκολ που πέτυχε στο επίσημο ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα…