ΕΠΣ Έβρου: Αλλαγή στις ημερομηνίες έναρξης των πρωταθλημάτων και του κυπέλλου

 

Αλλαγή στις ημερομηνίες της έναρξης των πρωταθλημάτων και του κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου αποφασίστηκε κατά την διάρκεια της γενικής συνέλευσης της Ένωσης, που πραγματοποιήθηκε παράλληλα με την κλήρωση το βράδυ της Δευτέρας σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αλεξανδρούπολης.

Όπως εξήγησαν από την διοίκηση της ΕΠΣ, υπάρχουν ακόμα ορισμένες ομάδες που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τα δελτία τους και κινδυνεύουν να μην έχουν συμπληρωμένο ρόστερ, αν ξεκινούσαν οι επίσημοι αγώνες το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Το πρόβλημα αφορά βασικά ομάδες της Β’ Κατηγορίας και με αυτά τα δεδομένα, αποφασίστηκε η διοργάνωση του κυπέλλου να ξεκινήσει μία εβδομάδα μετά το προγραμματισμένο, το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Σεπτεμβρίου.

Κατά συνέπεια οι αγώνες της επόμενης φάσης του κυπέλλου θα πάνε για το Σαββατοκύριακο 1-2 Οκτωβρίου και η πρεμιέρα και των τριών ομίλων της Β’ Κατηγορίας μεταφέρεται για ένα Σαββατοκύριακο αργότερα, στις 8-9 Οκτωβρίου.

Αντιθέτως, η Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου θα ξεκινήσει κανονικά το Σαββατοκύριακο 1-2 Οκτωβρίου, καθώς οι ομάδες της μεγάλης κατηγορίες δεν αγωνίζονται στο κύπελλο, τουλάχιστον στην πρώτη φάση, ενώ επίσης δεν δείχνουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα σαν και αυτά στην μικρότερη κατηγορία.