Ένας Εβρίτης ως…. υπηρεσιακός πρόεδρος στην ηγεσία του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Πετοσφαιριστών

 

Στα… χνάρια του πατέρα του Μάκη Δημητριάδη συνεχίζει να βαδίζει ο Ανέστης, γιός του πρώην διεθνή άσου, ομοσπονδιακός τεχνικού, αλλά και ιδρυτικού μέλους του ΔΣ του ΠΑ.Σ.Α.Π (διετέλεσε Ταμίας, Γενικός Γραμματέας και Πρόεδρος του Συνδέσμου).

Μετά την παραίτηση του Σάκη Ψάρρα από την προεδρία για να αναλάβει προπονητής στον Εθνικό Πειραιώς, ο Ανέστης Δημητριάδης ανέλαβε καθήκοντα υπηρεσιακού προέδρου του Συνδέσμου των αθλητών.

Ο Αλεξανδρουπολίτης έτσι και αλλιώς είχε σημαντικά καθήκοντα στον ΠΑΣΑΠ αφού λόγω και της δικηγορικής ιδιότητάς του είχε αναλάβει την νομική προστασία των παικτών έναντι των ομάδων.

Η ανακοίνωση του ΠΑ.Σ.Α.Π. που εκδόθηκε την Δευτέρα έχει ως εξής:

«Το ΔΣ του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Πετοσφαιριστών ανακοινώνει ότι, μετά την πρόσφατη παραίτηση του Προέδρου του Α. Ψάρρα, καθήκοντα υπηρεσιακού Πρόεδρου του Συνδέσμου αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος Γεν. Γραμματέας Ανέστης Δημητριάδης, ο οποίος και θα οδηγήσει τον ΠΑ.Σ.Α.Π. σε εκλογές και Έκτακτη Γεν. Συνέλευση στις αρχές Οκτωβρίου.

Σκοπός της συγκεκριμένης απόφασης είναι η ανανέωση του ΔΣ με νέα και “φρέσκα” πρόσωπα, νεαρότερης ηλικίας, τα οποία με όρεξη και γνώσεις θα δώσουν νέο… αέρα και δυναμική, συμβάλλοντας με την προσφορά τους στη συνέχιση της επιτυχημένης παρουσίας του Συνδέσμου μας στα δρώμενα του βόλεϊ. Καθήκοντα Νέου Γεν. Γραμματέα αναλαμβάνει ο Αθανάσιος Τερζής».