Γ’ Εθνική: Στον αέρα λόγω… σποράς η έδρα του αγώνα της ερχόμενης Κυριακής Δόξα Προσκυνητών – Δόξα Δράμας για την 2η αγωνιστική

 

Την Δόξα Δράμας φιλοξενεί η Δόξα Προσκυνητών την προσεχή Κυριακή στο πρωτο εντός έδρας παιχνίδι των πρωταθλητών της ΕΠΣ Θράκης για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ωστόσο αυτό δεν είχε ξεκαθαρίσει μέχρι πριν από μερικές ώρες αν θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Κομοτηνής, όπως επιθυμούν οι γηπεδούχοι για ειπρακτικούς λόγους.

Αιτία το γεγονός ότι μετά την διεξαγωγή του σαββατιάτικου φιλικού ανάμεσα σε Πανθρακικό και Πανσερραϊκό, είχε ληφθεί η απόφαση να γίνει σπορά το γήπεδο προκειμένου να είναι σε καλή κατάσταση για την έναρξη των εντός έδρας υποχρεώσεων της μεγάλης ομάδας της Κομοτηνής στο πρωτάθλημα της Football League (η φωτογραφία είναι από παλιότερη αντικατάσταση του χλοοτάπητα).

Βέβαια, το γεγονός ότι η κληρωτίδα της περασμένης εβδομάδας έφερε τον Πανθρακικό να αγωνίζεται εκτός έδρας με την Σπάρτη δίνει χρόνο στους ιθύνοντες. Έτσι βρίσκονται σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις η σπορά να γίνει την άλλη Δευτέρα και έτσι να φιλοξενηθεί κανονικά στο μεγάλο γήπεδο της Κομοτηνής το ματς των Προσκυνητών με την Δόξα Δράμας για την 2η αγωνιστική.

Σε διαφορετική περίπτωση, αν δεν βρεθεί η χρυσή τομή, η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Ενωσιακό Γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης που έχει δηλωθεί ως δεύτερη έδρα, αλλά δέχεται περιορισμένο αριθμό θεατών. Και ένα τέτοιο ματς, που είναι πρεμιέρα για τους Προσκυνητές στα εθνικά πρωταθλήματα και μάλιστα απέναντι σε μια ιστορική ομάδα όπως η Δόξα Δράμας, θα θέλει πολύς κόσμος να το δει (πληρώνοντας το ανάλογο αντίτιμο και ενισχύοντας έτσι τα ταμεία της ομάδας)…