ΕΠΣ Ξάνθης: Όσα έγιναν στην ανατροπή του Αστέρα Μαγικού επί της ΑΕ Ξάνθης

 

Παιχνίδι με αρκετές φάσεις είχαμε το απόγευμα της Κυριακής μεταξύ Αστέρα Μαγικού και Α.Ε Ξάνθης, όπου σημειώθηκαν 4 τέρματα συνολικά, ενώ είχαμε και ανατροπή του σκορ. Νικήτρια ομάδα αυτή του Μαγικού (φωτό αρχείου) που επικράτησε με 3-1 και μπήκε με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣ Ξάνθης!

Φιλότιμη προσπάθεια από την ΑΕΞ, που όμως δεν είχε το αναμενόμενο αποτέλεσμα για την ομάδα τους, αφού τελικά ο Αστέρας Μαγικού επικράτησε. Όπως σημειώνει στην δευτεριάτικη έκδοσή της η εφημερίδα «Ξάνθη Sport», πρώτη φάση του αγώνα είχαμε με τον Δάγκα που στο 10′ προσπάθησε να απειλήσει με ένα σουτ, το οποίο πέρασε άουτ.

Στο 13′ το 0-1 ήταν γεγονός, αφού μετά από εκτέλεση φάουλ του Σουκρή Αΐγκιουν, ο Ραμαδάν Σαλήχ Ταρκάν σηκώθηκε στον αέρα και με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Η αντίδραση του Αστέρα, όμως ήταν άμεση! Συγκεκριμένα στο 17′ ο Τσουβαλίδης ισοφάρισε σε 1-1, με κεφαλιά, ενώ ο Γεωργιάδης με ένα μικρό «solo» στη συνέχεια έκανε αρχικά το 2-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 25′, το οποίο όμως οι φιλοξενούμενοι αμφισβήτησαν, και τελικά στο 40′ διαμόρφωσε το τελικό 3-1, με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Ενστικτωδώς απέκρουσε στο 42′ ο Θεοχάρους, το σουτ του Αχμέτογλου Βεντάτ, το οποίο ήταν και το τελευταίο του πρώτου ημιχρόνου. Η Α.Ε Ξάνθης προσπάθησε να πάρει κάτι από τον αγώνα στο β’ ημίχρονο, αλλά μάταια, αφού στο 60′, στο 75′ και στο 85′ έχασαν τετ α τετ οι Μουσά Έγκε, Ρετζεπογλού Ντογάν και Ραμαδάν Σαλήχ Ταρκάν αντίστοιχα.

Τέλος στο 88′ και στο 90′ προσπάθησαν να απειλήσουν με τους Σουκρή Αΐγκιουν και Ρετζεπογλού Ντογάν, αλλά τα σουτ τους πέρασαν για λίγο άουτ. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Θόδωρος Γιαπουντζής, με βοηθούς τους Χατζημωυσιάδη και Καραλευθέρη.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΙΚΟΥ: Θεοχάρους (61′ Μαυρίδης), Σπυριάδης, Σαββόγλου, Λάππας(55′ Κατσιμέντες), Δάγκας, Σαμπανίδης, Φεϊμή Ιλκέρ(88′ Αδαμίδης), Μπαϊρακταρίδης, Τσουβαλίδης, Γεωργιάδης, Ανδρέου.

Α.Ε ΞΑΝΘΗΣ: Μεμέτογλου Ταχήρ, Οτουζμπίρ Αχμέτ(41′ Ρετζεπογλού Ντογάν), Μολλά Ισεϊν Χασάν, Τοπάλ Αμέτ Σιακήρ, Αχμετσίκ Ερδίν, Σιάνκο Μπιλιέντ(65′ Μπαϊρακτάρ Ιμπραχήμ), Αλή Ογλού Β.(46′ Μούσα Έγκε), Σουκρή Ογλού Αϊγκιούν, μουαρέμ Γκιουλνέζ, Αχμέτ Βεντάτ, Ραμαδάν Σαλήχ Ταρκάν.