LIVE από το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας: ΑΕΚ – ΑΟ Ξάνθη 4-1 (τελικό αποτέλεσμα)

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την πρεμιέρα της Ξάνθης στο πρωτάθλημα της Super League απέναντι στην ΑΕΚ. Ο Ζαχαρίας Μπαλτζής βρίσκεται στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας και μεταδίδει…

Καλησπέρα! Πρεμιέρα σήμερα στο πρωτάθλημα της Super League και το ThrakiSportS θα είναι κοντά στην ομάδα της Ξάνθης όλη την σεζόν, μεταδίδοντας απευθείας όλα τα παιχνίδια της μοναδικής εκπροσώπου της Θράκης στο μεγάλο πρωτάθλημα.,

Ωρα 15:24  Η πρεμιέρα φέρνει την Ξάνθη απέναντι στην ΑΕΚ, μια από τις ομάδες που θεωρητικά τουλάχιστον φέρονται ως οι διεκδικήτριες του πρωταθλήματος, ικανή να αμφισβητήσει την πρωτοκαθεδρία του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια.

Ωρα 15:28 Πριν ξεκινήσουμε την μετάδοση να αναφερθούμε στους χορηγούς που μας διευκολύνουν στην πραγματοποίησή της.

Ωρα 15:32 Πρώτος χορηγός της μετάδοσης είναι το Cafe-Bar De Novo, το οποίο μπορείτε να το βρείτε εύκολα στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 5 στην πόλη της Ξάνθης. Σας υπόσχεται ωραία μουσική, διασκέδαση και διάφορου είδους εκδηλώσεις, όπως Cocktail Nights ή βραδιές κρασιού. Για περισσότερες πληροφορίες, το τηλέφωνο του καταστήματος είναι το 25410-72319 αλλά μπορείτε να αναζητήσετε πληροφορίες και με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 15:35 Ευχαριστούμε επίσης τα καταστήματα ACS Ξάνθης τα οποία μεταφέρθηκαν στις νέες τους εγκαταστάσεις στην διεύθυνση Λεωφόρου Στρατού και Μιαούλη γωνία. Για την εξυπηρέτηση σας μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 2541065250 και 2541068384. Επίσης, για την εξυπηρέτησή σας υπάρχει και το κατάστημα της ACS στην οδό Τσιμισκή 10Δ, που απαντά στο τηλέφωνο 2541066930. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε ΕΔΩ.

Ωρα 15:38   Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει ακόμα το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 15:41  Τέλος, ευχαριστούμε ιδιαίτερα τα καταστήματα WIND που υπάρχουν σε όλη την Θράκη και τα οποία τις τελευταίες ημέρες “τρέχουν”, κοινώς ετοιμάζονται για να υποδεχθούν το Run Greece στην Αλεξανδρούπολη και καλούν όλους τους κατοίκους της Θράκης να βρεθούν στις 25 Σεπτεμβρίου στην πρωτεύουσα του Έβρου.

Ωρα 15:45  Δεκαπέντε λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα πάμε να δούμε ενδεκάδα γα Ξάνθη: Ζίφκοβιτς, Παπαγεωργίου, Καρασαλίδης, Λισγάρας, Φλίσκας, Λουσέρο, Ντε Λούκας, Τριάδης, Λάζιτς, Σολτάνι, Γιούνες.

Ωρα 15:48  Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Ανέστης, Γκάλο, Λέσκοτ, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Λαμπρόπουλος, Γιόχανσον, Μπακασέτας, Μάνταλος, Ροντρίγκες, Αλμέιδα.

Ωρα 15:51  Λιγότερα από δέκα λεπτά, έχουν αποσυρθεί οι δύο ομάδες για την επίσημη είσοδο σε λιγότερο από πέντε λεπτα.

Ωρα 15:54  Στον πάγκο της Ξάνθης είναι οι Ζαρόπουλος, Χατζητέρζογλου, Βασιλακάκης, Κολλάρας, Ράνος, Νιέτο, Καμαρά. Στον πάγκο της ΑΕΚ οι Μπάρκας, Κολοβέτσιος, Μπακάκης, Σιμόες, Βάργκας, Πλατέλλας, Αραβίδης.

Ωρα 15:57  Είσοδος των δυο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο μαζί με το διαιτητικό τρίο.

1′  Εναρξη της αναμέτρησης

7′  Γκολ για την ΑΕΚ. Πολύ γρήγορα ανοίγει το σκορ με τέρμα του Αλμέιδα. Περνά η μπάλα από τον Λισγάρα που έχασε τελείως τον Πορτογάλο και ΑΕΚ – Ξάνθη 1-0 

10′  Γκολ για την ΑΕΚ. Ο Μάνταλος πληγώνει την πρώην ομάδα του και μέσα στην καρδιά της άμυνας της Ξάνθης παίρνει την κεφαλιά και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. ΑΕΚ – Ξάνθη 2-0

11′  Εμφανής και εντονότατος ο εκνευρισμός του Λουτσέσκου για την αμυντική λειτουργία της ομάδας του αλλά και για το ελάχιστο τρέξιμο των παικτών του όταν δεν έχουν την μπάλα.

13′ Γκοοοοοοοοοοοοολ για την Ξάνθη. Σκόρερ ο Γκιουνές. Πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή ο Τυνήσιος, κέρδισε την κόντρα, ίσως ήταν και λίγο τυχερός, η ουσία είναι ότι εύκολα στην συνέχεια πλασάρει, σκοράρει και μειώνει. ΑΕΚ – Ξάνθη 2-1 

16′  Γκολ για την ΑΕΚ. Απίστευτο σουτ έξω από την περιοχή από τον Αλμέιδα, σκόρερ και του πρώτου τέρματος και η μπάλα πάει στο παραθυράκι του Ζίφκοβιτς. Απίστευτης ομορφιάς τέρμα που ξεσηκώνει ξανά την κερκίδα. ΑΕΚ – Ξάνθη 3-1.

22′ Ευκαιρία για την Ξάνθη με σουτ του Λάζιτς και ωραία απόκρουση του Ανέστη.

30′ Εχει αρχίσει ψιλόβροχο στο ΟΑΚΑ αλλά μην φανταστείτε κανα πρόβλημα, πιο ιδανικός ισα ισα γινεται ο καιρός για μπάλα

34′ Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ. Μετά το κόρνερ, ο Τσιγκρίνσκι κατέβασε για τον Λαμπρόπουλο, αυτός ήταν σε θέση για γκολ αλλά πήγε για πάσα…

37′  Κίτρινη κάρτα στον εκ των σκορερ της ΑΕΚ Αλμέιδα.

40′  Πάμε για το τελευταίο πεντάλεπτο με την Ξάνθη να έχει στα τελευταία λεπτά την κατοχή, αλλά μέχρι εκεί…

45′  Τέλος πρώτου ημιχρόνου στο ΟΑΚΑ, με την Ξάνθη να μπαίνει αναιμικά και να βρίσκεται πίσω στο σκορ, όπως αυτό διαμορφώθηκε ουσιαστικά στα καταιγιστικά πρώτα 16 λεπτά του αγώνα. Αποτέλεσμα α’ μέρους: ΑΕΚ – Ξάνθη 3-1

Ωρα 16:51 Θυμίζουμε ότι χορηγός της μετάδοσης είναι το Cafe-Bar De Novo, το οποίο μπορείτε να το βρείτε εύκολα στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 5 στην πόλη της Ξάνθης. Σας υπόσχεται ωραία μουσική, διασκέδαση και διάφορου είδους εκδηλώσεις, όπως Cocktail Nights ή βραδιές κρασιού. Λεπτομέρειες μπορείτε να αναζητήσετε πληροφορίες και με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 15:54 Ευχαριστούμε επίσης τα καταστήματα ACS Ξάνθης τα οποία μεταφέρθηκαν στις νέες τους εγκαταστάσεις στην διεύθυνση Λεωφόρου Στρατού και Μιαούλη γωνία. Για την εξυπηρέτηση σας μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 2541065250 και 2541068384. Επίσης, για την εξυπηρέτησή σας υπάρχει και το κατάστημα της ACS στην οδό Τσιμισκή 10Δ, που απαντά στο τηλέφωνο 2541066930. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε ΕΔΩ.

Ωρα 15:57   Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει ακόμα το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 16:00  Τέλος, ευχαριστούμε ιδιαίτερα τα καταστήματα WIND που υπάρχουν σε όλη την Θράκη και τα οποία τις τελευταίες ημέρες “τρέχουν”, κοινώς ετοιμάζονται για να υποδεχθούν το Run Greece στην Αλεξανδρούπολη και καλούν όλους τους κατοίκους της Θράκης να βρεθούν στις 25 Σεπτεμβρίου στην πρωτεύουσα του Έβρου.

46′  Εναρξη Δευτέρου ημιχρόνου στο ΟΑΚΑ.

50′ Πρώτη αλλαγή για την Ξάνθη. Βγαίνει ο Λισγάρας και περνάει στην θέση του ο Βασιλακάκης.

54′ Δοκάρι για την ΑΕΚ σε κεφαλιά του Μάνταλου, μετά την σέντρα του Πατίτο. Στην εξέλιξη της φάσης είχε νέα ευκαιρία ο Μάνταλος που όμως καθυστέρησε να γυρίσει και του έκλεισε την γωνία ο γκολκιπερ της Ξάνθης..

59′ Νέα μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ. Ο Μάνταλος έδωσε για τον… Τσιγκρίνσκι, ο οποίος στην συνέχεια μπήκε και έκανε ωραίο πλασέ αλλά ο Ζίφκοβιτς απέκρουσε στη γωνία!

60′ Δεύτερη αλλαγή για την Ξάνθη. Βγαίνει ο Τριάδης και εισέρχεται στον αγωνιστικό χώρο ο Νιέτο.

61′ Πρώτη αλλαγή για την Ξάνθη. Ο Αλμέιδα περνά εκτός αγωνιστικού χώρου και στην θέση του εισέρχεται ο Αραβίδης. Θερμό χειροκρότημα από τον κόσμο για τον  Πορτογάλο!

62′ Μεγάλη ευκαιρία για την Ξάνθη αλλά κάνει μεγάλη επέμβαση και ο  Ανέστης σε κοντινή κεφαλιά του Καρασαλίδη

65′ Δεύτερη αλλαγή για την ΑΕΚ. Βγαίνει ο Τάσος Μπακασέτας και την θέση του μπαίνει ο Σιμόες.

67′ Ευκαιρία για την ΑΕΚ αλλά ο  Σιμόες έκανε λάθος εκτίμηση και αντί να σουτάρει έκανε πάσα και πρόλαβαν οι Ξανθιώτες.

72′ Αλλαγή για την Ξάνθη. Ωγαίνει ο Λάζιτς και στην θέση του εισέρχεται ο Ράνος.

74′ Αλλαγή για την ΑΕΚ. Μπαίνει ο Βάργκας στην θέση του Πατίτο.

76′ Γκολ για την ΑΕΚ. Σκόρερ ο Ντίντακ που εύκολα ανέβασε τον δείκτη του σκορ μετά το… τσαφ του Βάργκας, μέσα στην περιοχή. ΑΕΚ – Ξάνθη 4-1

79′  Κίτρινη κάρτα στον σκόρερ, τον Ντίντακ. Πιο πριν έχει δεχθεί κίτρινη και ο Λαμπρόπουλος.

89′ Δοκάρι για την Ξάνθη. Επιασε το πλασέ ο Νιέτο, πρέπει να βρήκε λίγο την μπάλα ο Ανέστης και ετσι δεν μπόρεσε να σκοράρει για δεύτερη φορά η θρακιώτικη ομάδα.

90′ Τρία τα λεπτά των καθυστερήσεων.

90+3′  Τέλος του αγώνα. Ξεκίνημα με το αριστερό για την Ξάνθη που γνωρίζει βαριά ήττα στον πρώτο αγώνα της σεζόν απέναντι στην Ξάνθη. Τελικό αποτέλεσμα: ΑΕΚ – Ξάνθη 4-1

Ευχαριστούμε το cafe-bar De Novo, την ACS Ξάνθης, το ξενοδοχείο Pilion Terra και τα καταστήματα WIND για την συνεισφορά τους σε αυτήν την μετάδοση. Μείνετε στο ThrakiSportS, ακολουθεί πλούσιο ρεπορτάζ και φωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση…