Υπέγραψε και επίσημα στην Χαλκίδα ο περσινός MVP Χρήστος Πατσατζόγλου

 

Μετά από συζητήσεις για το μέλλον του που κράτησαν σχεδόν ένα καλοκαίρι, ο 37χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής, προπονητής με δίπλωμα αλλα και επιχειρηματίας, Χρήστος Πατσατζόγλου είναι πλέον και επίσημα παίκτης του ΑΟ Χαλκίδας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο  πρωην αμυντικός μέσος της Ξάνθης, Ολυμπιακού, ΑΕΚ, παρέμεινε για τέταρτη σεζόν Χαλκίδα μετα τον Ηρακλή Ψαχνών, την ΑΕΚ Χαλκίδας πέρυσι και τον ΑΟΧ φέτος και συνεχίζει το ποδόσφαιρο για μια ακόμη χρονιά όπως ανέφερε αποκλειστικά και το ThrakiSportS (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).

Ο Πατσατζόγλου μένει μόνιμα πια στην Χαλκίδα, αφού διατηρεί την καφετέρια “MIKEL” στη πόλη, ενώ αναδείχθηκε από την ΕΠΣ Εύβοιας ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στο περσινό πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας με τη φανέλα της ΑΕΚ Χαλκίδας η οποία αν και είχε ως στόχο την άνοδο, ωστόσο τερμάτισε στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Σημειώνεται ότι ο Χρήστος Πατσατζόγλου βρίσκεται πίσω στην προετοιμασία καθώς ξεκίνησε προπονήσεις (φώτο evoia.gr) πριν περίπου 10 ημέρες μαζί με τον πρωην του Πανθρακικού Μπαλού (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).