Γ’ Εθνική: Όσα έγιναν στην πρεμιέρα του Ορφέα Ξάνθης με την Καρδία στην Μηχανιώνα

Πρεμιέρα αλλα ντεμπούτο στην κατηγορία για τον Ορφέα Ξάνθης και τον  ΑΟ Καρδίας στο γήπεδο Μηχανιώνας παρουσία 500 ατόμων με τις δυο ομάδες να μένουν στο μηδέν, και να μοιραζονται βαθμούς και εντυπώσεις αν και ο Ορφέας θα μπορουσε να κάνει πάρει κατι περισσότερο.

Η ομάδα της Καρδίας αν και σε γήπεδο που δεν το γνώριζε καλά, μπήκε δυναμικά στο πρώτο ημίχρονο orfeasκόντρα στους «κιτρινόμαυρους» της Ξάνθης και από το πρώτο λεπτό μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, είχε μια φλύαρη πρωτοβουλία των κινήσεων, συναντώντας όμως αρκετές δυσκολίες να πατήσει στη περιοχή του Ορφέα, ο οποίος ήταβν φαρμάκι στις αντεπιθέσεις χάνοντας δυο ευκαιρίες στο 31′ και στο 38′ αλλά ο Τορομανίδης αρχικά και ο Ξαντινίδης στην δεύτερη περίπτωση δεν μπορούν να ανοίξουν το σκορ.

Ο  Ορφέας Ξάνθης με αλλαγμένη φιλοσοφία στο δεύτερο μέρος, ισορρόπησε το παιχνίδι και πίεζε ψηλά τους γηπεδούχους, απειλώντας την εστία του Φαρμάκη με αποκορύφωμα χαμένο τετ α τετ του Πασχαλάκη στο 54′ που σούταρε πάνω στο πορτιέρο των γηπεδούχων. Το παιχνίδι άνοιξε περισσότερο στο τελευταίο εικοσάλεπτο, ωστόσο οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να σκοράρουν μένοντας στο 0-0 και παίρνοντας τους πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΑΟ ΚΑΡΔΙΑΣ: Φαρμάκης, Βόσδου, Κουκουρώνας, Μπιμπισίδης Δ., Μπιμπισίδης Γ., Στεφανίδης, Προσκυνητόπουλος, Ζαχαράκης, Ξανθόπουλος, Χαρίσης, Δημητρακόπουλος
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Κωνσταντινίδης, Δούκας και Μήτσιος

ΟΡΦΕΑΣ: Ρούφος, Toρομανίδης, Τζαμπας Χαλίλ, Μαλαδένης, Μαυράκης, Μαυρόπουλος, Καραγκιόζης Β., Μόσχος, Ξαντινίδης, Καραγκιόζης Γ., Πασχαλάκης. Αγωνίστηκαν οι Μπουνταγκίδης, Χαραλαμπίδης