LIVE η Γ’ Εθνική: ΑΟ Καρδίας – Ορφέας Ξάνθης και ΑΟ Καβάλας-Δόξα Προσκυνητών

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS τις αναμετρήσεις ΑΟ Καρδίας -Ορφέας Ξάνθης και ΑΟ Καβάλας-Δόξα Προσκυνητών για την πρεμιέρα του πρώτου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. O Κώστας Καραγιάννης λαμβάνει τις πληροφορίες και από τα δύο γήπεδα και σας τις μεταφέρει.

Καλησπέρα! Όπως κάνει σταθερά τα τελευταία σχεδόν τέσσερα χρόνια, το ThrakiSportS θα σας προσφέρει και φέτος ζωντανά την εξέλιξη στους αγώνες των ομάδων της Θράκης στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αλλά μαζί θα σας ενημερώνουμε και για τα υπόλοιπα παιχνίδια του Α’ Ομίλου, στον οποίο μετέχουν οι “πρωτάρηδες” Ορφέας Ξάνθης και Δόξα Προσκυνητών.

Ωρα 15:10  Πριν ξεκινήσουμε όμως με τα πρώτα στοιχεία ενόψει της πρεμιέρας, να σας επισημάνουμε ότι αυτή η μετάδοση δεν θα ήταν εφικτή χωρίς την βοήθεια τεσσάρων χορηγών που ευχαριστούμε πολύ για την βοήθειά τους και την συμβολή τους.

Ωρα 15:14  Πρώτος χορηγός της μετάδοσης των αγώνων της Γ’ Εθνικής είναι το Cafe-Bar De Novo, το οποίο μπορείτε να το βρείτε εύκολα στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 5 στην πόλη της Ξάνθης. Σας υπόσχεται ωραία μουσική, διασκέδαση και διάφορου είδους εκδηλώσεις, όπως Cocktail Nights ή βραδιές κρασιού. Για περισσότερες πληροφορίες, το τηλέφωνο του καταστήματος είναι το 25410-72319 αλλά μπορείτε να αναζητήσετε πληροφορίες και με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 15:18  Ευχαριστούμε επίσης τα καταστήματα ACS Ξάνθης τα οποία μεταφέρθηκαν στις νέες τους εγκαταστάσεις στην διεύθυνση Λεωφόρου Στρατού και Μιαούλη γωνία. Για την εξυπηρέτηση σας μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 2541065250 και 2541068384. Επίσης, για την εξυπηρέτησή σας υπάρχει και το κατάστημα της ACS στην οδό Τσιμισκή 10Δ, που απαντά στο τηλέφωνο 2541066930. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε ΕΔΩ.

Ωρα 15:22  Τρίτος χορηγός σημερινής αναμέτρησης είναι τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 87 στην πόλη της Κομοτηνής. Εκεί μπορείτε να βρείτε γεωπονικές Συμβουλές, γεωργικά εφόδια, σπόροι, λιπάσματα, φυτοφάρμακα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και πάντα δίπλα στον αγρότη.

Ωρα 15:25  Τέλος, τέταρτος χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι η «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλαντικών» του Νίκου Τρίχα, που βρίσκεται στην οδό Μακεδονίας 39 στην Κομοτηνή. Στο συγκεκριμένο ιδιαίτερα δημοφιλές κρεοπωλείο θα βρείτε ντόπιας παραγωγής προϊόντα εκλεκτής ποιότητας, για το κυριακάτικο τραπέζι σας αλλά και καθημερινά, με ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην περιοχή.

Ώρα 15:30 Βρισκόμαστε ακριβώς μιαμισή ώρα πριν την έναρξη των αγώνων, πάμε να δούμε συνοπτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής: ΑΟ Καρδίας – Ορφέας Ξάνθης,  Μακεδονικός Φούφας – ΑΠΕ Λαγκαδά,  ΑΕ Ποντίων – Απόλλων Καλαμαριάς, Καβάλα -Δόξα Προσκυνητών, Νάουσα – Εορδαϊκός, Απόλλων Παραλιμνίου – Νέστος Χρυσούπολης, Δόξα Δράμας -Καμπανιακός. Ρεπό έχει ο Αλμωπός Αριδαίας

Ώρα 15:45 Η αποστολή της Δόξας Προσκυνητών για το ματς με την Καβάλα είναι η ακόλουθη: Πέρτσας, Αγγελόπουλος, Κελεσίδης, Δημητριάδης, Μόσχος, Σιδηρόπουλος, Λέφης, Κίτσος, Λειβαδιώτης, Μουζασβίλι, Τρίχας, Ιωαννίδης, Κλης, Γιαννακιτσίδης, Δραγανίδης, Εμρέ, Θωμάς και Βάσκος.

Ώρα 15:50 Ο Μάκης Μπογιατζίδης για τον Ορφέα επέλεξε για την πρώτη αποστολή της ομάδας τους Ρουφο, Αθανασίου, Ζώη, Τσαμπάζ, Μακράκη, Μόσχο, Δασκαλακη, Μαυρόπουλο, Τορομανίδη, Καραγκίοζη Ι., Καραγκιόζη Β., Μαλαδένη, Μελίσσόπουλος, Ξαντινίδης, Χαραλαμπίδης, Τανζού Χαλήλ, Κωτίδη, Μπουνταγκίδη και Πασχαλάκη.

Ώρα 16:00 Μια ώρα ακριβώς απομένει για την έναρξη της πρεμιέρας στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, που θα παρακολουθείτε και φέτος live από το ThrakiSportS. Μόλις έχουμε ενημέρωση από τα δύο γήπεδα θα σας ενημερώσουμε για τα πρώτα στοιχεία.

Ωρα 16:05  Αξίζει να αναφέρουμε ότι εδώ και πέντε λεπτά έχει ξεκινήσει και η αναμέτρηση ΑΕΚ – Ξάνθης για την Super League που μπορείτε να παρακολουθήσετε με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 16:22  Μόλις είχαμε ενημέρωση από την Μηχανιώνα για την εντεκάδα του Ορφέα: Ρούφος, Τορομανίδης, Τσαμπάζ Χαλίλ, Μαλαδένης, Μακράκης, Μαυρόπουλος, Καραγκιόζης Β., Μόσχος, Ξαντινίδης, Καραγκιόζης Γ., Πασχαλάκης.

Ώρα 16:25 Η εντεκάδα του ΑΟ Καρδίας: Φαρμάκης, Βόσδου, Κουκουρώνας, Μπιμπισίδης Γ., Μπιμπισιδης Δ., Στεφανίδης, Ζαχαράκης, Ξανθόπουλος, Χαρίσης, Δημητρακόπουλος, Προσκυνητόπουλος.

Ώρα 16:37  Μόλις επικοινωνήσαμε και με Καβάλα και μάθαμε την ενδεκάδα της Δόξας Προσκυνητών που επέλεξε ο Γιάννης Κλειτσιώτης αποτελείται από τους Πέρτσα, Σιδηρόπουλο, Δημητριάδη, Κίτσο, Λειβαδιώτη, Δραγανίδη, Τρίχα, Κλη, Θωμά, Εμρέ και το Βάσκο.

Ώρα 16:40 Η ενδεκάδα της Καβάλας αποτελείται από τους Αθανασίου, Σταματόπουλο, Κυριακίδη, Γιαλούση, Δέντσα, Λαδάκη, Παππά, Τουμανίδη, Μελισσόπουλο, Μπλιο και Παβίσεβιτς

Ώρα 16:50 Δέκα λεπτά απομένουν ακόμα για την έναρξη των συναντήσεων και σας θυμίζουμε ότι είναι προσφορά του Cafe-Bar De Novo στην Ξάνθη, των καταστημάτων ACS Ξάνθης, των «Γεωργικών Εφοδίων Λιάγκης» στην Κομοτηνή και της «Υπεραγοράς Κρεάτων και Αλαντικών» του Νίκου Τρίχα, επίσης στην Κομοτηνή.

Ώρα 16:54 Καλός καιρός στην Θεσσαλονίκη και σε πολύ καλή κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου Μηχανιώνας παρά την βροχόπτωση και τις καταστροφές στην περιοχή τις προηγούμενες ημέρες, όπως μας ενημερώνουν.

Ώρα 16:57 Συννεφιά με ζέστη στο Βερούλειο της Καβάλας. Σε λίγο ξεκινούν τα δυο ματς και θα έχετε live ενημέρωση

Ώρα 17:01 Έναρξη των αγώνων του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ώρα 17:04 Γκολ στην Καβάλα.  Με το καλημέρα ο Παβιτσεβιτς μόλις στο 3′ ανοιγει το σκορ. Καβάλα- Δόξα Προσκυνητών 1-0

Ώρα 17:10 Στην Μηχανιώνα ακυρώθηκε ορθώς τερμα των γηπεδουχων που έχουν στο πρώτο δεκάλεπτο ακαρπη υπεροχή.

Ώρα 17:12 Εχουμε στο δεκάλεπτο  και στα Απόλλων Παραλιμνίου – Νέστος Χρυσούπολης 0-1 με Βαλαβανόπουλο και Δόξα Δραμας -Καμπανιακός 1-0 με γκολ του Δουμάνη. Τα μόνα που έχουμε γκολ μέχρι στιγμής.

Ώρα 17:17  Γκολ και στην Ημαθία και Γρεβενά για τους φιλοξενούμενους. Νάουσα – Εορδαϊκός 0-1 και ΠΑΕ Ποντίων Βατολάκου-Καλαμαριά 0-1 με την συμπλήρωση του πρώτου τετάρτου.

Ώρα 17:18  Στην Καβαλα ο ΑΟΚ έχει τον έλεγχο και προ ολίγου έχασε καλή ευκαιρια αλλα το σουτ του Παππά πέρασε διπλα από το δοκαρι του Πέρτσα.

Ώρα 17:22 Στην Μηχανιώνα παραμένει το μηδέν ανάμεσα σε Καρδία και Ορφέα Ξάνθης με τους θρακιώτες να πατάνε καλά..

Ώρα 17:25 Στην Δράμα σκοράρει και πάλι ο Δουμάνης κανοντας το 2-0 με τον Καμπανιακό

Ώρα 17:26 Τα μεχρι στιγμης αποτελέσματα στα μισά του πρώτου μέρους: ΑΟ Καρδίας – Ορφέας Ξάνθης 0-0,  Μακεδονικός Φούφας – ΑΠΕ Λαγκαδά 0-0,  ΑΕ Ποντίων – Απόλλων Καλαμαριάς 0-2, Καβάλα -Δόξα Προσκυνητών 1-0, Νάουσα – Εορδαϊκός 0-1, Απόλλων Παραλιμνίου – Νέστος Χρυσούπολης 0-1, Δόξα Δράμας-Καμπανιακός 2-0. 

Ώρα 17:27 Γκολ στην Καβάλα.  Ο Παβίτσεβιτς διπλασιαζει τα προσωπικά του τέρματα αλλα και της ομάδας του στο 24′. Κακό ξεκίνημα για τους Θρακιώτες. Καβάλα- Δόξα Προσκυνητών 2-0

Ωρα 17:28 Στην Μηχανιωνα ο ΑΟ Καρδίας έχει καλή ευκαιρία με τον Δημητρακόπουλο που ευτυχώς σουτάρει άουτ.

Ώρα 17:30 Στην Καβαλα ο ΑΟΚ πιέζει και εχει μεγαλη ευκαιρία με τον δραστήριο Μπλιό, αλλα το σουτ του βρίσκει το δοκαρι.

Ώρα 17:35 Περίπατος στα Γρεβενα στο παιχνίδι των Ποντίων για το φαβορί της κατηγορίας, ΑΕ Ποντίων – Απόλλων Καλαμαριάς 0-3

Ωρα 17:39 Στην Μηχανιωνα ο Ορφέας θα μπορούσε να προηγηθεί στο 31′ και στο 38′ αλλά ο Τορομανίδης αρχικά και ο Ξαντινίδης στην δεύτερη περίπτωση δεν μπορούν να ανοίξουν το σκορ.

Ώρα 17:43 Στην Καβάλα, κιτρινη στον Σιδηρόπουλο της Δόξας, η οποία είχε δυο μακρινα σουτ από τον Θωμά και Εμπρε.

Ωρα 17:45 Στην Καβαλα τραυματίστηκε ο Χαρης Παππάς και αντικαταστάθηκε από τον Ζλατκόφσκι

Ωρα 17:46 Στην Ημαθία έχουμε ανατροπή και Νάουσα – Εορδαϊκός 2-1

Ώρα 17:47 Στην Καβάλα έχουμε ημίχρονο. Αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου: Καβάλα – Δόξα Προσκηνυτών 2-0

Ώρα 17:48 Ημίχρονο και στην Μηχανιώνα. Αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου: ΑΟ Καρδίας – Ορφέας Ξάνθης 0-0.

Ωρα 17:51  Θα μαζέψουμε τα ημίχρονα και από τα άλλα ματς, αλλά μέχρι τότε να σας θυμίσουμε ότι  η μετάδοση δεν θα ήταν εφικτή χωρίς την βοήθεια τεσσάρων χορηγών που ευχαριστούμε πολύ για την βοήθειά τους και την συμβολή τους.

Ωρα 17:53  Πρώτος χορηγός της μετάδοσης των αγώνων της Γ’ Εθνικής είναι το Cafe-Bar De Novo, το οποίο μπορείτε να το βρείτε εύκολα στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 5 στην πόλη της Ξάνθης. Σας υπόσχεται ωραία μουσική, διασκέδαση και διάφορου είδους εκδηλώσεις, όπως Cocktail Nights ή βραδιές κρασιού. Για περισσότερες πληροφορίες, το τηλέφωνο του καταστήματος είναι το 25410-72319 αλλά μπορείτε να αναζητήσετε πληροφορίες και με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 17:55  Ευχαριστούμε επίσης τα καταστήματα ACS Ξάνθης τα οποία μεταφέρθηκαν στις νέες τους εγκαταστάσεις στην διεύθυνση Λεωφόρου Στρατού και Μιαούλη γωνία. Για την εξυπηρέτηση σας μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 2541065250 και 2541068384. Επίσης, για την εξυπηρέτησή σας υπάρχει και το κατάστημα της ACS στην οδό Τσιμισκή 10Δ, που απαντά στο τηλέφωνο 2541066930. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε ΕΔΩ.

Ωρα 17:57  Τρίτος χορηγός σημερινής αναμέτρησης είναι τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 87 στην πόλη της Κομοτηνής. Εκεί μπορείτε να βρείτε γεωπονικές Συμβουλές, γεωργικά εφόδια, σπόροι, λιπάσματα, φυτοφάρμακα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και πάντα δίπλα στον αγρότη.

Ωρα 17:59  Τέλος, τέταρτος χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι η «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλαντικών» του Νίκου Τρίχα, που βρίσκεται στην οδό Μακεδονίας 39 στην Κομοτηνή. Στο συγκεκριμένο ιδιαίτερα δημοφιλές κρεοπωλείο θα βρείτε ντόπιας παραγωγής προϊόντα εκλεκτής ποιότητας, για το κυριακάτικο τραπέζι σας αλλά και καθημερινά, με ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην περιοχή.

Ώρα 18:01 Τα  αποτελέσματα στο πρώτο μέρος: ΑΟ Καρδίας – Ορφέας Ξάνθης 0-0,  Μακεδονικός Φούφας – ΑΠΕ Λαγκαδά 0-1,  ΑΕ Ποντίων – Απόλλων Καλαμαριάς 0-3, Καβάλα -Δόξα Προσκυνητών 2-0, Νάουσα – Εορδαϊκός 2-1, Απόλλων Παραλιμνίου – Νέστος Χρυσούπολης 0-1, Δόξα Δράμας-Καμπανιακός 2-0. 

Ώρα 18:02 Στην Μηχανιώνα ξεκίνησε εδώ και δυο λεπτά το δεύτερο ημίχρονο ο αγώνας με τον Ορφέα να έχει μια αλλαγή. Στην θέση του Ξαντινίδη ο Μπουνταγκίδης.

Ωρα 18:04 Ξεκίνησε και στην Καβάλα το παιχνίδι χωρίς αλλαγές για τις δύο ομάδες.

Ώρα 18:07 Στην Μηχανιώνα νεα ευκαιρία σε συνέχειας αυτες του πρώτου μέρους για τον Ορφέα, αλλά ο Πασχαλάκης μονος απέναντι στον Φαρμάκη έστειλε τη μπάλα πάνω του. Παραμένει το 0-0.

Ωρα 18:08 Στην Καβάλα παραμένει το 2-0 με τους γηπεδούχους να μπαίνουν πιο χαλαρά από το πρωτο μέρος εχοντας  το πλεονέκτημα δυο τερμάτων.

Ωρα 18:10 Στην Καβάλα ώστοσο ο ΑΟΚ χανει νεα σουπερ  ευκαιρια με το Λαδακη στέλνοντας την μπάλα στο δοκαρι. Τυχερός ο Πέρτσας για δεύτερη φορά.

Ωρα 18:13 Στην Μηχανιώνα παραμένει το 0-0.

Ώρα 18:14 Γκολ στην Καβαλα. Ο Μπλιος στο 55′ σκοραρει για τον ΑΟΚ. Καβάλα- Δόξα Προσκυνητών 3-0

Ώρα 18:20 Στην Καβαλα μαζεμένες αλλαγές για τις δυο ομαδες στο 60ο λεπτό . Για την Δόξα μπαίνουν Κελεσίδης και Γιαννακιτσίδης στην θέση των Δημητριάδη και Κλή. Για την Καβαλα ο Κασαπάκης πάιρνει την θέση του Δέντσα.

Ωρα 18:26 Στην Μηχανιώνα παραμένει το 0-0 με τον Μόσχο να αφήνει την θεση του στον Μελισσόπουλο.

Ωρα 18:30 Στην Καβαλα ο Κλειτσιώτης του κλείνει της αλλαγές του για την Δόξα με τον Λεφή να πάιρνει τη θέση του Θωμά.

Ωρα 18:31 Στα Γρεβενα αν και οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 2-3 ο Απόλλων σκόραρε και προηγείται με 2-4.

Ώρα 18:32 Γκολ στην Καβάλα. Το παρθενικό γκολ της Δόξας Προσκυνητών στα εθνικά πρωταθλήματα. Μειώνει ο Βάσκος 72′ μετα από πασα του Τρίχα. Καβάλα- Δόξα Προσκυνητών 3-1

Ωρα 18:33 Στην Μηχανιωνα νεα αλλαγη για τον Ορφέα. Ο Χαραλαμπίδης πήρε την θέση του Πασχαλάκη.

 Ωρα 18:38 Ενα δεκάλεπτο πριν το τέλος έχουμε τα εξής αποτελέσματα: ΑΟ Καρδίας – Ορφέας Ξάνθης 0-0,  Μακεδονικός Φούφας – ΑΠΕ Λαγκαδά 0-2,  ΑΕ Ποντίων – Απόλλων Καλαμαριάς 2-4, Καβάλα -Δόξα Προσκυνητών 3-1, Νάουσα – Εορδαϊκός 2-2, Απόλλων Παραλιμνίου – Νέστος Χρυσούπολης 0-1, Δόξα Δράμας-Καμπανιακός 2-1

Ώρα 18:39 Στην Καβαλα μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους. Τρίτο δοκαρι στο ματς, το πρώτο για την Δόξα Προσκυνητών, μετά από δυνατό σουτ του Εμρέ.

Ώρα 18:43 Γκολ στην Καβάλα. Ο ΑΟΚ σκοραρει και μάλιστα πετυχαίνει χατ τρικ ο Παβίσεβιτς στο 85′. Κακη πρεμιέρα για τους Θρακιώτες. Καβάλα- Δόξα Προσκυνητών 4-1

Ώρα 18:47 Ληξη αγώνα στην Μηχανιώνα με τους ξανθιωτες να παίρνουν το πρωτο τους βαθμό στο πρωταθλημα αν και θα μπορούσαν να παρουν ακόμα και το διπλό. Θετική πρεμιέρα σε κάθε περίπτωση για τους Θρακιώτες. Τελικό αποτέλεσμα ΑΟ Καρδίας – Ορφέας Ξάνθης 0-0.

Ώρα 18:48 Γκολ στην Καβάλα. Μειώνει ο Εμρε στο 90′ για τους περσινούς πρωτεθλητές της ΕΠΣ Θράκης. Καβάλα- Δόξα Προσκυνητών 4-2

Ώρα 18:49 Νέο γκολ στην Καβαλα. Με την σέντρα ο ΑΟΚ απαντά άμεσα με την κεφαλιά του Τουμανίδη.  Καβάλα- Δόξα Προσκυνητών 5-2

Ωρα 18:52 Λήξη αγώνα και στην Καβάλα. Τελικό αποτέλεσμα Καβάλα – Δόξα Προσκηνυτών 5-2

Ωρα 18:55  Θετική πρεμιέρα για τον Ορφέα Ξάνθης, αρνητική για την Δόξα Προσκυνητών. Αυτό είναι το συμπέρασμα της πρώτης αγωνιστικής του α’ ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ωρα 18:59  Παρακάτω μπορείτε να δείτε τους τέσσερις χορηγούς που σας πρόσφεραν αυτό το live, τους οποίους και ευχαριστούμε πολύ. Σε λίγο σε ξεχωριστή ανάρτηση θα βρείτε όλα τα τελικά αποτελέσματα της πρεμιέρας στην Γ’ Εθνική και αναλυτικά ρεπορτάζ από Καβάλα και Μηχανιώνα…