ΕΠΣ Έβρου: Τα αποτελέσματα στο τουρνουά στη μνήμη Ηλιού με τη συμμετοχή Οινόης, Ορέστη και ΑΕΔ

 

Με επιτυχία διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής στο γήπεδο Οινόης «Σωτήρης Ηλιού» το τουρνουά που διοργανώνει κάθε χρόνο η τοπική Ένωση στη μνήμη του Σωτήρη Ηλιού.

Στην διοργάνωση πήρε μέρος η διοργανώτρια Ένωση Οινόης με δύο ομάδες, καθώς υπήρχε το κανονικό ανδρικό τμήμα και αυτό των παλαιμάχων, ο Ορέστης Ορεστιάδας επίσης με δύο τμήματα, ανδρικό και παλαιμάχων, καθώς και η περσινή πρωταθλήτρια ΑΕ Διδυμοτείχου.

Πριν τους αγώνες τελέστηκε τρισάγιο  στην μνήμη του πρόωρα αδικοχαμένου αθλητή, ο οποίος όπως επισημαίνει και το radioevros που κάλυψε εκτενώς την διοργάνωση, είχε αγωνισθεί στην καριέρα του και στις τρεις ομάδες.

Οι παλαίμαχοι έπαιξαν μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι με αυτούς του Ορέστη να κερδίζουν εκείνους της Οινόης με 3-0 ενώ οι ανδρικές ομάδες έπαιξαν μεταξύ τους τρία ματς διάρκειας 45 λεπτών το καθένα με τους προπονητές να βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα.

Βέβαια, σε τέτοιους αγώνες τα σκορ έρχονται σε δεύτερη μοίρα, με τις ομάδες του Ορέστη και της ΑΕΔ να έχουν από 4 βαθμούς και ίδια συγκομιδή τερμάτων και θεωρητικά να κερδίζουν από κοινού το τουρνουά. Για την ιστορία είχαμε τα εξής αποτελέσματα:

Ορέστης Ορεστιάδας – Ένωση Οινόης 2-0
Ορέστης Ορεστιάδας – ΑΕ Διδυμοτείχου 1-1
Ενωση Οινόης – ΑΕ Διδυμοτείχου 0-2