Οι ευχές της Ασπίδας Ξάνθης σε ΑΟ Ξάνθη και Ορφέα για την έναρξη των πρωταθλημάτων

Δεν είναι η πρώτη φορά που ένα σωματείο της Ξάνθης στέλνει τις ευχές του σε άλλο σωματείο του νομού, αν και τα αθλήματα με τα οποία ασχολούνται είναι διαφορετικά.

Έτσι η Ασπίδα Ξάνθης, με την ευκαιρία της έναρξης των ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων της Super League και της Γ΄ Εθνικής έστειλε τις ευχές της σε ΑΟ Ξάνθη και Ορφέα Ξάνθης για καλή αρχή στα πρωταθλήματα στα οποία συμμετέχουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ασπίδας στον ΑΟ Ξάνθη για τη νέα χρονιά:

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ Α.Ο.Ξ

Η διοίκηση, οι προπονητές και οι αθλητές του συλλόγου μας εύχονται ολόψυχα καλή αρχή στον ιστορικό Α.Ο Ξάνθης στο πρωτάθλημα της Super League. Είμαστε σίγουροι ότι θα μας κάνουν και πάλι περήφανους και ότι η πόλη της ΞΑΝΘΗΣ θα συνεχίσει να ακούγεται σε όλη την Ελλάδα.

Η ανακοίνωση της Ασπίδας Ξάνθης για τον Ορφέα:

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΟΡΦΕΑ

Η διοίκηση, οι προπονητές και οι αθλητές του συλλόγου μας εύχονται ολόψυχα καλή αρχή στον ιστορικό Ορφέα Ξάνθης στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Γνωρίζοντας το βάρος της ευθύνης του να εκπροσωπείς την πόλη σου στις εθνικές κατηγορίες, είμαστε σίγουροι ότι ο Ορφέας θα τα πάει περίφημα στο δύσκολο πρωτάθλημα που αγωνίζεται και θα μας κάνει όλους περήφανους.