Οι δηλώσεις του (απογοητευμένου) Ραζβάν Λουτσέσκου μετά την βαριά ήττα από την ΑΕΚ

 

Δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την εμφάνιση της ομάδας του και ιδίως τα αμυντικά λάθη που έγιναν, ο προπονητής της Ξάνθης Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά την ήττα από την ΑΕΚ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ωστόσο χαρακτήρισε δίκαιο το αποτέλεσμα.

«Το αποτέλεσμα είναι φυσιολογικό με βάση την την εικόνα του παιχνιδιού. Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω αν ήταν φανταστική η ΑΕΚ όπως έπαιξε ή τα πάντα ήρθαν από τα πόδια μας και το κεφάλι μας. Τα είχαμε προετοιμάσει διαφορετικά τα πράγματα αλλά το πρόβλημα ήταν ότι κάναμε ένα δώρο στην ΑΕΚ, δύο γκολ σε δύο λεπτά». 

Σε σχέση με τις αντιδράσεις της ομάδας του μετά τα τέρματα που δέχθηκε, ο ρουμάνος τεχνικός σχολίασε: «Είναι πολύ δύσκολο και συνέβαινε και πέρυσι αυτό, όταν δεχόμαστε ένα γκολ χάνουμε την σιγουριά μας. Δεν μπορούν να ειπωθούν πολλά για τον αγώνα, απλά αυτό που είπα και πριν. Δεν ξέρω αν η ΑΕΚ ήταν τόσο τρομερή σήμερα που μας εκμηδένισε ή αν όλα προήλθαν από δικά μας λάθη. Οπως και να έχει, το αποτέλεσμα είναι δίκαιο».

Σε ερώτηση του ThrakiSportS για το που ακριβώς εντοπίζει το πιο σημαντικό πρόβλημα στην ομάδα του, με δεδομένη πλέον και την εικόνα από το πρώτο επίσημο παιχνίδι, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θέλησε να γίνει διαφωτιστικός: «Υπήρξαν λάθη, τα οποία θα έπρεπε εύκολα να αποφύγουμε και καθόρισαν το αποτέλεσμα. Δεν θέλω να πω πολλά όμως τώρα, αυτό είναι θέμα που θα συζητήσουμε στα αποδυτήρια κάνοντας την ανάλυση του αγώνα. Μην ξεχνάτε ότι ήταν το πρώτο ματς του πρωταθλήματος και παίζαμε κόντρα σε μια πολύ δυνατή ομάδα».