Αναχωρούν για το Παγκόσμιο Παίδων-Κορασίδων της Τιφλίδας δυο αθλητές του ΑΣ Δημοκρίτειο

 

Για την Τιφλίδα της Γεωργίας αναχωρούν δύο αθλητές του τμήματος πάλης του ΑΣ Δημοκρίτειο Κομοτηνής, προκειμένου να λάβουν μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης Παίδων – Κορασίδων που θα διεξαχθεί στην πρωτεύουσα της Γεωργίας το επταήμερο 13 με 19 Σεπτεμβρίου.

Ο λόγος για τους Αργύρη Γκριγκοριάν και Αθηνά Γιαγτζόγλου που όλο το καλοκαίρι προετοιμάζονταν για να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα αυτό, όπου οι αγώνες θα είναι εξαιρετικά απαιτητικοί καθώς θα συμμετάσχουν περίπου 40 αθλητές ανά κατηγορία κιλών.

Ο Αργύρης Γκριγκοριάν έχει γεννηθεί το 2001, ωστόσο κατάφερε και μπήκε στο πρωτάθλημα, όπου θα αγωνιστεί κόντρα σε αθλητές γεννημένους το 1999 ή 2000, στην κατηγορία 50 κιλών. Η Αθηνά Γιαγτζόγλου έχει γεννηθεί το 2000 και θα συμμετάσχει στην κατηγορία 1999-2000 στα 46 κιλά.

«Εμείς καλοκαίρι και διακοπές δεν είχαμε, γιατί δεν πήγαμε τόσο καλά στο πανευρωπαϊκό και θέλουμε να πάμε πιο δυνατά στο παγκόσμιο», αποκάλυψε στην εφημερίδα “Χρόνος” της Κομοτηνής ο προπονητής των δύο παιδιών Θόδωρος Καρυπίδης.