Βασικές Μετοικίδου και Παπαϊωάννου στη νέα ήττα της Εθνικής Νεανίδων

Την δεύτερη της ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια στον 5ο Όμιλο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2017 γνώρισε η Εθνική ομάδα των Νεανίδων. Το Ομοσπονδιακό μας συγκρότημα ηττήθηκε με 4-2 από τη Ρωσία, αποχαιρετώντας έτσι την υπόθεση πρόκριση. Βασικές ξεκίνησαν στο σημερινό παιχνίδι οι Σέβη Μετοικίδου και Παναγιώτα Παπαϊωάννου.

Μόλις στο 1΄ η Ρωσία άνοιξε το σκορ με την Μπεσπαλίκοβα. Στο 9΄ η Ζαρούμπινα έκανε το 2-0, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου. Η Εθνική δέχθηκε τέρμα και στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, με την Κουροπάτκινα στο 50΄ να κάνει το 3-0. Η Ελλάδα μείωσε στο 73΄ με την Χατζηνικολάου σε 3-1, όμως η Ρωσία απάντησε και πάλι με την Μπεσπαλίκοβα, η οποία στο 83΄ έκανε το 4-1. Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε και πάλι η Χατζηνικολάου στο 91΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Στο τελευταίο παιχνίδι η Ελλάδα αντιμετωπίζει την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου στις 16:30 το Ισραήλ.

ΡΩΣΙΑ (Σαγκόφ): Πονομάρεβα, Ρούζινα, Μπεσπαλίκοβα, Ζαρούμπινα (84΄ Σαμοϊλένκο), Κουροπάτκινα (92΄ Τσαρένκοβα), Βάνκοβα, Σεστέρνεβα, Λίκχοτα, Τσερέπνεβα (86΄ Χαλίκοβα), Βολόσινα, Γιακόβλεβα.

ΕΛΛΑΔΑ (Πριόνας): Γιαννακούλη, Δοϊρανλή,  Χύμα, Μετοικίδου (54΄ Γεωργιάδου), Γούλα, Χατζηνικολάου, Πετράκη, Τζιώρα, Παπαϊωάννου, Γιάννου (80΄ Γαβρά),  Καϊδατζή (46΄ Σαχινίδου).