Γ’ Εθνική: Ορίστηκε το Δόξας Δράμας – Καμπανιακός και μάλιστα με Εβρίτικη τριπλέτα μετά την ανατροπή από το Διαιτητικό της ΕΠΟ

 

Το Διαιτητικό Δικαστήριο απέρριψε μία ακόμη απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ η οποία προχώρησε σε αναστολή ιδιότητας μέλους της ΕΠΣ Δράμας, επειδή έκανε εκλογές οι οποίες προκηρύχθηκαν από διοίκηση διορισμένη από το Πρωτοδικείο.

Με βάση αυτή την απόφαση η διοίκηση της ΕΠΣ Δράμας είναι νόμιμη, η δε Δόξας Δράμας δεν υφίσταται καμία κύρωση ενώ το ίδιο συμβαίνει και για τα υπόλοιπα σωματεία που ανήκουν στην ΕΠΣ Δράμας.

Κατά συνέπεια, η ΕΠΟ υποχρεώθηκε να ορίσει κανονικά τον αγώνα της Δόξας Δράμας με τον καμπανιακό την προσεχή Κυριακή, κάτι που δεν είχε συμβεί όσο υπήρχε σε ισχύ η αναστολή της ιδιότητας μέλους της ΕΠΟ από την ΕΠΣ Δράμας.

Μάλιστα, η ΚΕΔ έσπευσε να ορίσει εβρίτικη τριπλέτα στο συγκεκριμένο αγώνα. Διαιτητής θα είναι ο Γιώργος Κυριαζίδης με βοηθούς τους Παναγιώτη Καραϊσκο και  Κωνσταντίνο Κίτσο της ΕΠΣ Έβρου. Παρατηρητής ορίστηκε ο Δ. Κωνσταντάρας από την Καβάλα.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ ΣΤΗΝ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ