Υποψήφιος για το επόμενο ΔΣ της ΕΠΟ με το ψηφοδέλτιο της “αντιπολίτευσης Γκιρτζίκη” ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Γ. Πανίδης

 

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Πανίδης θα είνει υποψήφιος για το δ.σ. στις εκλογές της ΕΠΟ, όταν και όποτε γίνουν αυτές (κατά πάσα πιθανότητα τον Νοέμβριο αφού οδηγείται σε αναβολή η διαδικασία της 1ης Οκτωβρίου στα Χανιά).

Την σημαντική αυτή είδηση μεταφέρει η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Ξάνθη Σπορ. «Η ξαφνική κάθοδος του προέδρου της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργου Πανίδη στην Αθήνα, στις αρχές της εβδομάδας, αναζωπύρωσε παλιότερο σενάριο που τον ήθελε να θέτει υποψηφιότητα για το Δ.Σ. της ΕΠΟ στις προσεχείς εκλογές και σήμερα, σύμφωνα με έγκυρες και αποκλειστικές πληροφορίες μας, επιβεβαιώνονται, αφού στο αμέσως επόμενο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣ, που έχει προγραμματιστεί για αύριο Παρασκευή, αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του στα μέλη του δ.σ. της Ένωσης», επισημαίνει το δημοσίευμα.

girtzikis-panidisΣτα τηλέφωνα που δέχεται ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Πανίδης, δεν διαψευδει αλλά ούτε και επιβεβαιώνει την πληροφορία, προφανώς θέλοντας να ανακοινώσει τη σημαντική αυτή είδηση πρώτα στα μέλη του δ.σ. και εν συνεχεία στα μέσα ενημέρωσης.

Πάντως ότι ο Γιώργος Πανίδης το τελευταίο δίμηνο ειδικά έχει πάρει διακριτικά θέση κατά της διοίκησης Γκιρτζίκη με την παρουσία του στις συγκεντρώσεις της αντιπολίτευσης υπό τον υποψήφιό της Β. Γραμμένο, έστω και αν δεν προχώρησε σε κάποια επίσημο τοποθέτηση για λόγους τακτικής.

Υπενθυμίζεται τέλος ότι ο Γ. Πανίδης ήταν ο αντίπαλος του Γ. Γκιρτζίκη στις εκλογές της ΕΠΣ Ξάνθης, που είχαν διεξαχθεί λίγες ημέρες μετά την εκλογή του Γκιρτζίκη με σαρωτικό πoσοστό και χωρίς αντίπαλο στις εκλογές της ΕΠΟ. Στην φωτογραφία δεξιά οι δυο τους, σε μια στιγμή σπάνιας συνύπαρξης το τελευταίο διάστημα, κατά παλιότερη συνάντηση και βράβευση που έλαβε χώρα στην Ξάνθη.