Σε διπλάσιους ρυθμούς σε σχέση με πέρυσι οι εγγραφές για το Run Greece της Αλεξανδρούπολης

 

Στην τελική ευθεία έχουμε μπει για την διεξαγωγή του φετινού Run Greece της Αλεξανδρούπολης, που διεξάγεται για ακόμα μια χρονιά με την βασική υποστήριξη της Wind.

Η θέληση των πολιτών να βελτιώσουν τον τρόπο ζωής τους και να ζήσουν μια μοναδική αθλητική εμπειρία, κατέστησαν τον αγώνα ως το μεγαλύτερο σε μαζικότητα αθλητικό γεγονός στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, το οποίο φέτος διεξάγεται την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου.

Ο αγώνας διοργανώνεται σε συνεργασία του ΣΕΓΑΣ, της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Μακεδονίας – Θράκης, της Αντιπεριφέρειας Έβρου της Περιφέρειας ΑΜ-Θ και του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Για την επιτυχία του αγώνα συνεργάζονται οι αθλητικοί σύλλογοι στίβου της πόλης, οι κριτές στίβου, πολιτιστικοί σύλλογοι, εθελοντικές ομάδες, τροχαία, στρατός, επιμελητήρια, νοσοκομείο, ΕΚΑΒ, λιμεναρχείο, πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση και το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

Οι εγγραφές για τους Αγώνες 5χλμ & 10χλμ αλλά και τον Αγώνα Παιδιών RUN GREECE ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ συνεχίζονται με γρήγορους ρυθμούς,  περίπου διπλάσιους από πέρυσι. Οι εγγραφές γίνονται είτε online μέσω της ιστοσελίδας http://www.run-greece.gr/index.php/registration-alexandroupoli, είτε με την συμπλήρωση της έντυπης αίτησης συμμετοχής που μπορείτε να προμηθευθείτε και στη συνέχεια να καταθέσετε στα γραφεία του τμήματος στίβου του ΜΓΣ Εθνικού Αλεξανδρούπολης (Στάδιο Φώτης Κοσμάς) τις παρακάτω ημέρες και ώρες: καθημερινές 11.00 – 13.00 & 18.00 – 20.00, τηλ. γραφείου: 2551303908, τηλ. τεχνικού διευθυντη: 6932401096

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Οι εγγραφές ολοκληρώνονται με την συμπλήρωση των ορίων συμμετοχής ή την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016 στο βαθμό που τα παρακάτω όρια συμμετοχής δεν έχουν συμπληρωθεί νωρίτερα. Όσοι εκ των συμμετεχόντων έχουν υποβάλλει την εγγραφή τους μέχρι τις 13 Σεπτεμβρίου 2016 θα έχουν τη δυνατότητα να δουν το όνομά τους επάνω στον αριθμό συμμετοχής τους.

Εγγραφές μετά τις 20 Σεπτεμβρίου θα είναι δυνατές μόνο εάν δεν έχουν συμπληρωθεί τα παρακάτω όρια συμμετοχής και μόνο το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016 στο Νομαρχείο Αλεξανδρούπολης, από όπου όλοι οι δρομείς θα πρέπει να παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 10.00 – 20.00.

Το όριο συμμετοχής στον αγώνα είναι 3.100 δρομείς.

Αγώνας 10χλμ: 500 άτομα.

Αγώνας 5χλμ: 1.900 άτομα.

Αγώνας Παιδιών: 700 άτομα.